Şehir içi artçıda kask yokmuş mobese yok ceza 1 ay sonra geldi!

merhabalar arkadaşlar ben bu gibi bi durum yaşayan ve itiraz eden biri varmı itiraz edip hakkını bulan biri varmı diye sormak istedim

olay şöyle.

26.07.2014 te ''jandarma'' tarafından Dikkat ediniz şehir içindeyim köy yahut köy yolu değil. bulundugum bölgeye polis bakıyor.

Yalnızca jandarma şubesi var imralı adasına bakan şube( bi nevi sahil güvenlik tarzı)

00:37 ??? de ceza yemişim 80 tl.

ceza yeri de jandarma karakolunun yanıymış.

açıklamada yazan;

Motosiklet sürücüsünün koruma başlığı ve gözlüğü ''kullanması'' ama yolcunun koruma başlığı ve gözlüğü kullanmaması. (kask yok!)

Yazı aynen bu şekilde

Hele bide teslim tarihi süper.

''28.08.2014''

Görüntü resim yok sadece plakaya kesilen tarafıma ceza var.

İşin özüne gelirsek ben hiçbirşekilde kasksız heleki o saatte artçı almam-Almadım.

Ben bu işin içinden nasıl çıkıcam? eminim ben o cezayı yemedim ve boşu boşuna keyfe keder yazılan bi cezayı ödemek istemiyorum.

Hepinize okudunuz için teşekkkür ederim
İyi forumlar
Tekeriniz düz bassın :)

sakat durum o tarihte nerde olduğu tabi o saat aralığındada kamera görüntüsüyle ispatlarsan belki ama motoru başkasına verdin gibi bir düşüncede çıkabilir karşına

Alper binme sen şu motora. Yeter be talihsizlikler peşini bırakmıyor :queen:

CEzalar 15 gün çerisinde tebliğ edilmemişse mahkeme iptalini yapıyordu. Eğer değişmediyse mahkemeye gidip iptal ettirin.
Onada bir kılıf bulmuşlarsa yapıcak pek birşeyin kalmıyor.
Belki olayın resmini isteyebilirsin , e oda varsa ellerinde yine yapıcak birşeyin kalmıyor.

Rica ederim bu hafta istedigin zaman gelebilirsin yalniz itiraz suresini gecirmemeye calis. Bir hafta veya 15 gun olmasi lazim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar