Atillaxtreme abi sava lastiklerden memnunmusun abı yenı aldıgın zaman senden bılgı almıstım bıraz zaman gecmesını bekledım senden tam bır yorum almak ıcın ıslak kuru yol tutus falan bılgı verırsen memnun olurum hayırlı gunler
tam koruma saglasin. demissin de motulun hangi yağını oneriyorsun ve hangi koruma sınıfına sahip
motulun ; shell in advance ultra API SM den daha iyi koruma sınıfına sahip yagi varsa link rica ediyorum
teknik verilerle daha iyi yol katedebiliriz
Merhaba Attila xtreme;
Taktırmış olduğun aynaların sapı ince ve uzun görünüyor orijinallerine nazaran. Değişik hız ve devirlerdeki sürüşlerinde, aynalarda herhangi bir titreme oluşuyormu?
işyeri sahibi deyilde işçi olaydım hertürlü işi eker gelirdimarkadaşlar haftasonu bı turlu ızın denk gelmedıgınden bı buluşma talebım olmadı, ama 15 gun sonra (ölmezde sag kalırsak)hafta sonları ızınlı olacam Allah'tan bısey olmazsa
, suan hafta ıcı ızınlı olduğum günler oluyor, ...
bu pazartesi rebel-punto ve ekonomi ile bı tur yapmayı düşünüyoruz mersin yada arsuz olabılır..
pashapache ,ceza31 ve dıger musaıt olan arkadaşlar eslık ederlerse memnun oluruz,
tekerınız duz bassın :rendeer:
eyvallah atilla ağbi . bu gun arka lastıge ırıce bır cıvı gırmıstı hazır patladı gıdıgım sızın tarıf ettıgınız bayıden alıım dedım gıtmeden once ınt den telını buldum aradım ıyıkı aramısım elımde yok ama ıstersen getırtırım dedı ama zaman alıcak gıbı gozukuyordu bende ozaman lastıgı yaptırım senı ararım dedım sonra bıde son ızlenımlerını almak ıcın sana danısıım dedım, ona gore o arkadasa sıparıs verıcem artık haftaya ... abi bide mevcut lastıkler den mıdır nedır cok savruluyorum 80 km/h dan sonra bu lastıklerle yuksek suratler nasıl abi...
işyeri sahibi deyilde işçi olaydım hertürlü işi eker gelirdimlakın bu durumda hafta içi dükkanı bırakıp gelmem zor
bu arada vico gs plakalı pulsar senmisin
ama pazar günü olur derseniz sabah saat altıdan gece saat 3 e kadar sizinleyim![]()
Rüzgar harici yalpalama varsa o motorun her yerine bi bakmak lazım. Tehlikeli o iş. Rüzgarsız havada bile yalpalayan motorla köprüden geçmek ise tam delilik. Sakın yapma bir daha.evet ruzgar bu gunlerde cok esıyor sen bıde benı gor abı hergun bogazıcı koprusunden gecıyorum bayrak gıbı dalgalandım bu gunama bende ruzgarsız havadada hafıf bır yalpalama var o yuzden lastık degısımı sonrası acaba bu normal havadakı suruslerde kı yalpalama kesılırmı dıye sana soriim dedim ...
abi tam olarak anlıyamıyorum bu yalpalama olayını ya benım yuzumden oluyor kullanım tarzım veya oturus seklımden dolayı yada lastıklerın balansımı bozuktur nedır gıtcem en kısa zamanda servıse abı merak etme dusuk vıtes yuksek devır tın tın gecıyorum kopru ve vıyaduklerden sagdan sagdanRüzgar harici yalpalama varsa o motorun her yerine bi bakmak lazım. Tehlikeli o iş. Rüzgarsız havada bile yalpalayan motorla köprüden geçmek ise tam delilik. Sakın yapma bir daha.
arkadaşlar haftasonu bı turlu ızın denk gelmedıgınden bı buluşma talebım olmadı, ama 15 gun sonra (ölmezde sag kalırsak)hafta sonları ızınlı olacam Allah'tan bısey olmazsa
, suan hafta ıcı ızınlı olduğum günler oluyor, ...
bu pazartesi rebel-punto ve ekonomi ile bı tur yapmayı düşünüyoruz mersin yada arsuz olabılır..
pashapache ,ceza31 ve dıger musaıt olan arkadaşlar eslık ederlerse memnun oluruz,
tekerınız duz bassın :rendeer:
Arkadaslar pulsarin aynalarini degistirmek istiyorum ,forumdan bir arkadas apache nin aynalari oluyor demisti fakat apachenin 2 tip aynasi var biri ucu koseli gibi digeri oval tip , hangisini almali gorus acisi iyi olan hangisi, alip bide sorun yasamak istemiyorum tskler..