Sevindim buna..Motorda bir sıkıntı oldu mu insan tedirgin oluyor üzerindeyken ve Keyif almıyor kullanırken haliyle..şimdi keyfini sür işte..yamaha keyiflidir..
Ben mt-03 ümü sattığımda 65000 km deydi. Saat gibiydi.
Ayrıca MT ile uzun yol yapılır. geçen yıl 2700 km lik italya seyahatimin linki http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/119278-guneyden-kuzeye-italya.html
Mt03 ün artçılı kullanımı güzeldir. Bende sürekli artçılı kullanıyorum. şehir içinde hiç bir sıkıntı yok. her hafta sonu git-gel 200 km yol yapıyorum 5 dakika kadar arka tarafta ağrı yapıyorama rahatsız etmiyor. gayet konforlu ve mutluyuz. bahsedildiği gibi arka sele küçük felanda değil.
2010dan beridir tr'ye gelmiyor bu motormt-03 ün 2014 modeli çıktı mı bilen var mı?
geçen seneye kadar çıkıyordu fakat maliyeti yüksek bir model oldugundan artık üretmezler diye düşünüyordum (mt-09 la neredeyse aynı fiyata sahipti 2013 de). Ama yamaha avustralya sitesinde var su an mt-03.. ya üretimi durdurmadılar ya da elde kalanları bitirmeye çalışıyorlar.
Selamun aleyküm, ben 174 cm boyunda 66 kilo 19 yaşında bir arkadaşınızım, daha doğrusu kardeş diyeyim. Çok çetrefilli bir tercih sürecim oldu ve şuan benim favorim mt 03. Kafamı karıştıran şeyse şu benim ilk motorum sayılır. daha önce 150 cc altı çok sürdüm ama hep köyde ve bu tarz hiç yok hep motobisiklet (pejo103) ve bazıları crosstu. Bu motor benim için tehlikeli midir? İstanbul trafiğinden korkuyorum ve yaşamak istiyorum. sizce benim için uygun mudur değilse uygun önerebilirmisiniz bu fiyat bantından. ve de 2011 yıllarında 5000km motorun 2. elleri 10000tl civarındayken neden 4 yıl yaşlı motora hem de 30000 kmde 13000 vereyim. Ne kadar temiz olursa olsun, 30000 km de bir motor alınır mı bu motora 12-13 bin verilir mi?
Cevaplayacak arkadaşlara abilere şimdiden teşekkür ediyorum İstanbul Üsküdardayım varsa yakınlarda bir yerde buluşup çay eşliğinde de konuşmak isterim. vereceğiniz cevaplar benim tercihimi etkileyecek o yüzden lütfen samimi olalım