Sayayım mı ?![]()
Lutfen
Sayayım mı ?![]()
selam millet burda hiç koruma demiri alan yada yaptıran varmı yardımcı olurmusunuz ( orjinalını biliyorum onun dısında secenek varmıı )
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
BEYLER birde bu ebaydan türkiyeye nasıl getriyoruz ürünün varmı bilgisi olup açıklayacak
Arkadaşlar duke 200 için orjinal lastiğini arıyorum ön arka takım durumu bitik olsada olur idare etmesi için birde kırık çıkık olsada elinde alt sakalı olan varmı benimle iletişime geçin
Sayayım mı ?![]()
1 yıldan fazla ktm duke 200 kullanıyorum ve 18000 km deyim. 6000 i uzun yol.
- sele sertliği
Ilk uzun yolumu istanbul dan Samsun'a yaptım ve yolda kıçımı hissetmiyordumsırt bu yüzden çok durdum. O sert seleye biraz alışmanız lazım. Sonra Ege turu yaptığımda çok az hissediyorum. Ama arkanıza birini alırsanız uzun yolda 100km de otobüs terminali aramaya başlar, 200 km de tüm motorlardan ve hayattan soğur. Yani kısa mesafelerde arkanıza birini alabilirsiniz.
-lastikler
Tabiki bu asvaltlara göre değil. Ama bundan artık zevk almaya bakıyorum. Kaydırmalar, driftçikler felan anında kaydığı için...)
Servis
Bu motoru aldığınızda en keyifli sürüşler 5000 km ye kadar oluyor. Sonra servise girdiği zaman mükemmel tasarımı serviste asistanın eline geçince... Abiler adventure larlar, iyi kitlenebilecek makinalarla uğraştığı için... Ki ben her bakımı farklı yerde yaptırdım.... Boş
Parası olan bayi açmış... Bu motordan zevk almak istiyorsan motor bilgisi şart.
-kontrol
Bu motora bir apaçinin turist kıza yapışması gibi yapışabilirsiniz. Birde deri pantolon giyerseniz barkın ın dediği gibi aşağı kaymayıp olduğunuz yerde motora yapışabilirsiniz. Dizlerinizi kullanarak motora çok iyi kontralar verebilirsiniz hatta yokuşta tek elle ön frene bile asılabiliyorsunuz sol dizden güç alarak . Bu depo tasarımı duke ün en güzel özelliği
- uzun yol
Hafifseniz 140 a kadar çıkabilir, 125 lerde durmadan saatlerce gidebilirsiniz ben bir günde 1000 km yaptım ( tabi 1 2 duruş var o dan benle alakalı)
Başlangıç motoru diye boşuna demiyorlar 140 lar ve 120 lerle kaza yapma , (önüne köpek çıkıp ) ihtimali düşük . Ki otobandan çıkıp gece köy yıllarında , yandex navigasyon eşliğinde mükemmel . Bilgisayar oyunu gibi
-şehir hayatı
Diyecek bir şey yok. Kaldırım, ters yön, tork yüksekliği hızlanma, güzel
Vites aralıkları çok fazla 6 vites 30 A kadar inebiliyor 3 vites 7 den 77 ye... Ama tabi bi 600 lük gibide değil. 2 vitesi .
-Başka servisler
Ktm servisleri malum . Ama motorcydur deyip scooter tamiri yapanlara da götürmeyin, mesela arka tekeri çıkaramayabilirler çünkü duke un yapısı farklı, yamaha, honda servisleri veya BMWye gidin kıl olursanız ktm e.
- boyu
İşte benim ızdırabım bu, boyum 192 . Lanet oldun ki 175 insana göre yapılmış. Tamam çoğu motor 80 cm sele yüksekliği ama hafiflik ... Yani 84cm olsa bunun boyutu ktm 390 a geçer daha da değiştirmeyi düşünmezdim... Seviyorum ama sanki ayrı dünyaların insanları gibiyiz...
-bendeki abs sizdi geçenlerde abs kişime bindim açıkcası memnun kalmadımgaliba alışkın olmadığımdan. Yada hafif motorlarda o kadar etkili olmayadabilir. Bu konuyu daha tecrübeli birine danışabilirsiniz