Kapalı veya açık otopark işkencesine çözümünüz nedir?

Uzun süredir merak ettiğim bir soru yoktu ta ki bu hafta sonuna kadar. Arkadaşlar genelde sokaklarda park ederken artık bazı şeyleri kaptık ve bunca zamana kadar çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.Fakat otopark'da en etkili yöntem nedir daha çözebilmiş değilim :p Maalesef AVM otoparklarının genelinde motosikletler için ayrı bir park yeri bulunmuyor. E gidip koskoca bir araba için ayrılan yere de motosikletimi koymak pek akıl karı gelmiyor. Böyle durumlarda siz nereye koyuyorsunuz arkadaşlar? Çözümleriniz nelerdir acaba?

Mağaza giriş kapılarının yanında bulunan alışveriş arabalarını yanında,arkasında bırakılan yerlere bırakıyorum

Merhabalar
Babaduru arkadaşa pek katılmıyorum.Dediği gibi biryerden yanlış hatırlamıyorsam forumdan bir arkadaşın motorunu çalmaya çalışmışlardı.Avm otoparkında kenara köşeye kilitlemek yine daha iyi bence.
Bilg.
Sayg.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Giriş kapıları yanlarında müsait boşluklar oluyor, veya alışveriş arabalarının bırakıldığı kısımlar genelde boştur. Bazı avm otoparklarında engellilere ayrılan yerlerin yanında motosiklet yeri var. Çok kıyıya köşeye bırakmayın bence, en kötü kamera gören bir yerde olsun.

Mağazanın giriş kısmına genellikle bırakmayı tercih etmiyorum çünkü oralarda özellikle park yasak işareti var. Bir şey olsa sivri beyinli güvenlik arkadaşım çıkıp "eeeaaaaa orada dabele vardı" diyecek :mrgreen:

Kamera kurtarmaz arkadaşlar siz yine de iki kat üç kat zincirleyin kilitleyin bıraktığınız yere

Mağazanın giriş kısmına genellikle bırakmayı tercih etmiyorum çünkü oralarda özellikle park yasak işareti var. Bir şey olsa sivri beyinli güvenlik arkadaşım çıkıp "eeeaaaaa orada dabele vardı" diyecek :mrgreen:
Sivri beyinli güvenlik arkadaşın doğru söylemiş olacak ama.
Arkadaşlar, park yapılmaz tabelası olan yere park etmeyin. Çünkü herhangi bir sorun olursa işini yapan ve "sivri beyinli" olarak itham edilen kişilerden herhangi bir yardım göremezsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar