Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
optimum' u harita üzerinde işaretleyebilcek varsa bende oraya geliym arkadaşlar.
Selimpaşa,Büyükçekmece ve Avcılardan gelecek arkadaşlarla 30 ağustos saat 15:20 gibi Avcılar E5 teki caminin önünde buluşup 15:30 da hareket eder 15:40 gibi Küçükçekmece'den gelecek arkadaşları da K.çekmece metrobüs durağının orada buluşup Gis Parka devam edebiliriz.Sizler için sakıncası yoksa.
Beylikdüzü,Avcılar,Küçükçekmece listesi
1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep+1
8-YouSuffer
9-Karalı + 1
10-yNSyNS
Yapacak daha önemli bir şey bulamazsam (bulamam) ve hgs alırsam istanbul pendik ten katılabilirim. 70-90 km hız aralığında takılmak isteyen olursa beraber buluşup gidebilirim. (not:çok tecrübeli değilim, yeni motor kullanıcısıyım. o zamana kadar 800 km yol tecrübem olur.)
Bende pendikten gelicem planimkz ayni olmus saat 14:00 da cikacam bende planlasalim sizinlemerhaba bende pendikten çıkacağım şuan 2 motor garanti 3 motorda olabiliriz 16:00 da hasanpaşa KTM nin önünde olacağız en geç oradan ROG BAGOROS eşliğinde etkinliğe toplu sürüş olacak katılmak isterseniz özelden pm atabilrisiniz çıkış saati olarak pendikten saat 14:00 gibi düşünüyorum
Bende pendikten gelicem planimkz ayni olmus saat 14:00 da cikacam bende planlasalim sizinle![]()
merhaba bende pendikten çıkacağım şuan 2 motor garanti 3 motorda olabiliriz 16:00 da hasanpaşa KTM nin önünde olacağız en geç oradan ROG BAGOROS eşliğinde etkinliğe toplu sürüş olacak katılmak isterseniz özelden pm atabilrisiniz çıkış saati olarak pendikten saat 14:00 gibi düşünüyorum
Bana uyar.Tam saati kararlaştırın, e-5 pendik veya kartal köprüsü altında buluşabiliriz. Farklı yerde olabilir.
Oncelikle merabalar istanbul gungorende oturuyorum altimda vesait yok gis parka nasil gidebilirim saygilar
merhaba bende pendikten çıkacağım şuan 2 motor garanti 3 motorda olabiliriz 16:00 da hasanpaşa KTM nin önünde olacağız en geç oradan ROG BAGOROS eşliğinde etkinliğe toplu sürüş olacak katılmak isterseniz özelden pm atabilrisiniz çıkış saati olarak pendikten saat 14:00 gibi düşünüyorum
Kartal tarafından kadıköy'e doğru giderken Kozyatağını biraz geçince yenisahra tabelaları çıkacak. Oradan yan yola girin. E5 üzerinde sağ tarafınıza kalacak görünmeyecek gibi değil bayağı büyük zaten![]()
Grup Sürüşünde Fermuar Düzeni:
http://i179.photobucket.com/albums/w301/alpaslan_2007/Group_Ride_img_12.jpg
Anadolu yakasi bende geliyorum atasehirden benide listeye ekleyin :cat: