Motosiklet denilince "Kesinlikle Hayır" diyordum:)

Merhaba arkadaşlar,
Konuda açıkladığım gibi, 10 senelik agresif bir otomobil kullanıcısı olarak her zaman kapalı kabin savunucusuydum. Ta ki arkadaşım beni F650GS'ine artçı olarak alana kadar. Sonrası....

Haziranda kursa yazıldım. Temmuzda ehliyeti aldım. Ağustos başı ekipmanları aldım. Geçen hafta 2012 Honda CB125E ile aranıza katıldım. Ve bir araç sürücüsü olarak motosikletlere arabaların saygısı konusunda utandım. Umudum bütün motosikletlerin daha farkedilir ve saygı duyulur olması.

İsmim Emir bu arada. Ataşehir'de yaşıyorum.

Ekipman olarak;
Kask LS2 F351
Mont Bering AC3(modeli bu mudur bilmiyorum)
Eldiven Bering TX09
Dizlik Ar-Riding
Bot Forma(level 2-2)

ile başlangıç yaptım. ilk 300km'i ilk hafta tamamladım:) En yakın zamanda Gis akademi'den eğitim almayı planlıyorum.
Herkese kazasız belasız sürüşler. Keyifli forumlar.

İyi bir başlangıç ve bir okdar da hızlı başlangıç yapmışsınız.
Kazasız belasız günlere.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah, bu işlere sonradan bulaşanlar genelde böyle başlıyor, birinin arkasına binmesiyle bir bakıyorki kendini önce kursta ardındanda showroom'da buluvermiş, bende sen gibi çok agresif bir araba kullanıcısıydım asla tek bir şeritten gitmezdim ama bu güne kadar geldiğini görmediğim bmw marka bir motorlu haricinde hiçbir motorluyu sıkıştırmadım tam tersi hep yol verdim, o görmediğim abi de ışıklarda yanıma yaklaşıp "görmedin dimi" dedi, önce anlam veremedim arkama baktım birşeymi var diye "neyi abi" dedim "beni" dedi yine anlam veremedim "nasıl abi" dedim "az önce beni sıkıştırdın" dedi "abi çok özür dilerim kör noktama geldin herhalde hiç yapmadığım şeydir kusura bakma nolur" falan filan binbir türlü özür diledim, güldü "önemli değil alıştım ben" dedi, diyeceğim trafikte fark edilebilmek için bazen egzoz şart oluyo başka türlü çok zor

Hoşgeldin

Kardeşim hoşgeldin. Bende yarın katılacağım aranıza, 1 gün beklerseniz sevinirim :D

Hoş geldiniz, hayırlı olsun.

Ben de ataşehir'de oturuyorum ve 2.5 senedir cb125e kullanıyorum ve ben de mühendisim. Tesadüfün bu kadarı :)

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
hoşgeldin, yakın zamanda gezi paylaşımlarını bekliyoruz.

hoşgeldiniz. Sürekli araba sürmüş motoru hiç denememiş bir arkadaşımı izmire geldiğinde alsancağa götürmüştüm sonra nereye gidiyoruz havalimanınada götürsene falan demişti :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar