Altin elbiseli adam partisine gidenler ?

Anadolu yakasi bulusma noktasi spormoto oldu gibi evet. Bilmeyenler varsa optimumda bulusup beraber gidebiliriz. Saat 15.30 da optimumdan cikarsak 15.45-15.50 arasi spormoto da oluruz muhtemelen.

Ben biliyorum da optimuma geliym mi :) kadikoy evlendrme dairesinin oraya yakindi bu supermoto diye hatrliorm dogru mu baskan :)

Selimpaşa,Büyükçekmece ve Avcılardan gelecek arkadaşlarla 30 ağustos saat 15:20 gibi Avcılar E5 teki caminin önünde buluşup 15:30 da hareket eder 15:40 gibi Küçükçekmece'den gelecek arkadaşları da K.çekmece metrobüs durağının orada buluşup Gis Parka devam edebiliriz.Sizler için sakıncası yoksa.

Beylikdüzü,Avcılar,Küçükçekmece listesi

1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep+1
8-YouSuffer
9-Karalı + 1
10-yNSyNS

Son düzenleme:
Selimpaşa,Büyükçekmece ve Avcılardan gelecek arkadaşlarla 30 ağustos saat 15:20 gibi Avcılar E5 teki caminin önünde buluşup 15:30 da hareket eder 15:40 gibi Küçükçekmece'den gelecek arkadaşları da K.çekmece metrobüs durağının orada buluşup Gis Parka devam edebiliriz.Sizler için sakıncası yoksa.

Beylikdüzü,Avcılar,Küçükçekmece listesi

1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep+1
8-YouSuffer
9-Karalı + 1
10-yNSyNS

https://maps.google.com/maps?hl=tr&gbv=2&um=1&ie=UTF-8&fb=1&gl=tr&sll=41.0153479,28.7314618&sspn=6.3901429,11.3092861&q=Avc%C4%B1lar/%C4%B0stanbul&sa=X&ei=A5H9U8bPJNPgav6HgegK&ved=0CDsQ8gEoADAJ

Bende gitmeyi düşünüyorum. Sizin güzergah tam olarak nasıl olacak? Sefaköyden sonra Basın ekspres üzerinden Teme mi geçeçeksiniz?

O durumu kararlaştırmadık ama basın expres yolu daha mantıklı görünüyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

Bende gitmeyi düşünüyorum. Sizin güzergah tam olarak nasıl olacak? Sefaköyden sonra Basın ekspres üzerinden Teme mi geçeçeksiniz?

O durumu kararlaştırmadık ama basın expres yolu daha mantıklı görünüyor.

en ideal yol bu zaten. Bi aksilik çıkmazsa bende sizle birlikte gideceğim. Gerçi bir kaç haftalık motorcuyum sıkıntı olmaz değilmi

Bende 29 gundur motorun üstündeyim, ben şu şekilde gitmiştim toplu taşıma ile: Zincirlikuyu ordan 4.levent maslak ordan göktürk yolu. Zaten göktürk yolu denilen yolun üzerinde gis park. Çevre yolunu bilmediğimden yorum yapamıyorum. Basın expressten gidilecekse gişeler için hgs felan mı lazım?

Bende 29 gundur motorun üstündeyim, ben şu şekilde gitmiştim toplu taşıma ile: Zincirlikuyu ordan 4.levent maslak ordan göktürk yolu. Zaten göktürk yolu denilen yolun üzerinde gis park. Çevre yolunu bilmediğimden yorum yapamıyorum. Basın expressten gidilecekse gişeler için hgs felan mı lazım?

E5ten gelip basin expressten gideceksen hgs lazim olmaz

saat benim için uygundur. toplanma yerleride uygun sıkıntı yok. yolu bileniniz vardır inşallah ben o tarafları hiç bilmiyorum açıkçası. yeni kullanmaya başlayan arkadaşlarda hız yapmasınlar sağ şeritten fermuar düzeni gider geliriz. yolu bilen önden gider. tecrübeli iki kişi en arkayı alır yeni başlayan arkadaşlara göz kulak oluruz yolda.

saat benim için uygundur. toplanma yerleride uygun sıkıntı yok. yolu bileniniz vardır inşallah ben o tarafları hiç bilmiyorum açıkçası. yeni kullanmaya başlayan arkadaşlarda hız yapmasınlar sağ şeritten fermuar düzeni gider geliriz. yolu bilen önden gider. tecrübeli iki kişi en arkayı alır yeni başlayan arkadaşlara göz kulak oluruz yolda.

Biz optimumda bulusucaz bilen var spormotoya gecicez yukarida konustuk ben navigasyon getirecem yanimda neolur ne olmaz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
s.a arkadaşlar bende gelicem bi arkadaş isterse artçı olarak katılabilirim.

Ben biliyorum da optimuma geliym mi :) kadikoy evlendrme dairesinin oraya yakindi bu supermoto diye hatrliorm dogru mu baskan :)

Doğrudur dostum :) Güzergah olarak kadıköye girersek trafiğe takılabiliriz. Göztepe-fikirtepe-hasanpaşa yapsak bence daha zahmetsiz olur :) Biraz mahalle arası olacak ama milletin gözü de motor görsün biraz değil mi :cherry:

Optimum senin de yol üzerinde diye hatırlıyorum. Buluşup beraber geçelim sana da uygunsa :) 15.15 gibi optimumun yanında shell benzinliğin oralarda olur gelenleri beklerim. 15.30'da da yola çıkarız

Doğrudur dostum :) Güzergah olarak kadıköye girersek trafiğe takılabiliriz. Göztepe-fikirtepe-hasanpaşa yapsak bence daha zahmetsiz olur :) Biraz mahalle arası olacak ama milletin gözü de motor görsün biraz değil mi :cherry:

Optimum senin de yol üzerinde diye hatırlıyorum. Buluşup beraber geçelim sana da uygunsa :) 15.15 gibi optimumun yanında shell benzinliğin oralarda olur gelenleri beklerim. 15.30'da da yola çıkarız

Tamamdır 15.00 gibi optimumun orada olurum beraber geçeriz gelenler olursa hep beraber tabi :) farketmez güzergahta o zaman göztepe hasanpaşa yapalım arkadan gideriz de ben hasanpaşaya doğru hep karıştırıyorum yolu sonra e5 e çıkmayalım da :)

Nasıl yani basın expressten gidicez diyorlar ordan gidersem hgs mi lazım bana?

Hgs lazım olmaz demiş arkadaş zaten.Gişelerden geçmeyeceğiz
Basın ekspres yolunu takip ederek TEM e bağlanacağız oradan da Göktürk'e hem daha kısa,hem de daha rahat yol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar