cezaya gel 172 lira

Ne Gereksiz yorumlar var :mrgreen: Egzozu takıyosa fark edilmek için birazda o sesin ritmi için. Yapmayın abilerim,arkadaşlarım cup la trafiğe çıktınızmı hiç ? Sizi yokmuş gibi saydıkları anda kazayla burun buruna geldiğinizi hissetinizmi hiç? Korna falan işe yaramıyor emin olun.Evet sokak aralarından geçerken bağıttırmanın anlamı yok o konuda haklısınızda.Herkezi ona göre değerlendiremessiniz.

Ne Gereksiz yorumlar var :mrgreen: Egzozu takıyosa fark edilmek için birazda o sesin ritmi için. Yapmayın abilerim,arkadaşlarım cup la trafiğe çıktınızmı hiç ? Sizi yokmuş gibi saydıkları anda kazayla burun buruna geldiğinizi hissetinizmi hiç? Korna falan işe yaramıyor emin olun.Evet sokak aralarından geçerken bağıttırmanın anlamı yok o konuda haklısınızda.Herkezi ona göre değerlendiremessiniz.
hele şükür beni anlayan biri çıkdı ya :D

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cezadan yakınmıyorsun, bana giren başkasına niye girmiyor diyemi yakınıyorsun?
Nedense bende farklı bi açıdan baktım olaya.

Cezadan yakınmıyorsun, bana giren başkasına niye girmiyor diyemi yakınıyorsun?
Nedense bende farklı bi açıdan baktım olaya.
Hani trafikte önümüzü kapatıp " ben gidemiyorum sende gideme layn " diyen arabalı dingiller varya , hep bu mantığın yansıması işte.

( az kaldı birazdan konuyu açtığına pişman olup sövmeye başlicak arkadaş : )

Elinde telefonla beni ezmelerindense 200tl cezayı ödemek bana daha mantıklı geliyor

Kusura bakmada cezayı haketmişin
Bizim burda mahalle aralarında o egzozu nasıl bağırtıyorlar durulacak gibi değil tabi kulağınıda küfür ederek çınlatıyorum insanları rahatsız etmeye hakkınız yok

Eğer uzun yol yapacaksan kolayca farkedilmek için performans egzoz şart ama şehiriçi kesinlikle değil
Eğer bu performans egzozu bağırtmak için kullanmıyorsan tıpalı egzoz kullan uzun yolda tıpayı çıkartarak farkedilebilirsin

İstanbul'a gelin motosiklet kullaninda yorumlarınızı ozaman göreyim.mahalle arasinda bağirtanlARA bende karsiyim

Bu arada sürekli bir offroadcular demişsiniz de, 4 silindir aletlerde deli gibi ses çıkarıyor. Şimdi neden kimse 600 ve üstü cc racinglerede ceza yazılsın demiyor ? :D Bir offroadcu olarak bende buna takıldım :)

Bu arada sürekli bir offroadcular demişsiniz de, 4 silindir aletlerde deli gibi ses çıkarıyor. Şimdi neden kimse 600 ve üstü cc racinglerede ceza yazılsın demiyor ? :D Bir offroadcu olarak bende buna takıldım :)

günün kurbanı enduro -crosscular secildi :queen:

savcılığa git şikayet et dilekçeyle, kanıt iste. %99 iptal olur ceza.

bu arada kişiliğin motor üstünde olmayı haketmiyor bence. motorcu motorcunun dostudur. yarın öbür gün yolda kalsan herkezden önce motorcu yardım eder sana.:farao:

Son düzenleme:
600'lük 1000'lik makinaya egzoz takılır başım gözüm üstüne.

Oda .okunu çıkarmadan kullananlar için gecenin bi körü redline yapsın diye değil.

ama 100'lük cup'a soba borusu takıp car car car car ::rantinp:

Değil ceza direk motoru öğütücüye atsalar azdır bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar