- Konu Yazar
Selamun aleyküm arkadaşlar, forumda sis farı vs gibi konulara baktım fakat eski konular olduğu için resimler görünmüyor o yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım.
1- Sağlıklı çalışması için hangi tür kablo kullanmalıyız ?
2- Röle olarak ne tip ve özellikte röle kullanacağız ?
3- Sigorta olarak ne kullanacağız ?
4- En önemlisi bu lambaları ben hem uzunları hemde kısaları açınca yanmasını istiyorum. Bu durum sağlıklı olur mu yoksa ayrı bir anahtar mı yapıp ona mı bağlayalım ?
5- Başka fikir, görüş ve eksik gördüğünüz durumlar var ise yardımcı olursanız memnun olurum.
Bugün çift halinde iki adet lamba aldım ve amaç görünürlüğü sağlamak ve geceleyin yolu biraz daha net görmektir.
Bağlantıyı resimde gördüğünüz koruma demirine yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacaksa artık halledeceğiz.
Teşekkür ederim.
1- Sağlıklı çalışması için hangi tür kablo kullanmalıyız ?
2- Röle olarak ne tip ve özellikte röle kullanacağız ?
3- Sigorta olarak ne kullanacağız ?
4- En önemlisi bu lambaları ben hem uzunları hemde kısaları açınca yanmasını istiyorum. Bu durum sağlıklı olur mu yoksa ayrı bir anahtar mı yapıp ona mı bağlayalım ?
5- Başka fikir, görüş ve eksik gördüğünüz durumlar var ise yardımcı olursanız memnun olurum.
Bugün çift halinde iki adet lamba aldım ve amaç görünürlüğü sağlamak ve geceleyin yolu biraz daha net görmektir.
Bağlantıyı resimde gördüğünüz koruma demirine yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacaksa artık halledeceğiz.
Teşekkür ederim.