Türkiyeye CBR 125 R Gelmeyecek Dediler..?

Merhaba arkadaşlar , ailem uzun süredir , "motora binersen hakkımızı helal etmeyiz" tavrını korurken bugün ne olduysa "Tamam lan sana motor alalım a" döndü bu tavır, bizde fikir edinmek aynı zamanda da annemin güvenini biraz daha kazanmak amacıyla Honda Haldıza gittik. Sadece CBR250R vardı 125R ı sorduğumda elimizde kalmadı artık Türkiye'ye gelmeyecek dendi. Bu işin aslını feslini bilen varmıdır acaba ? 250 cc yi satmak içinmi böyle bir tutum sergiledi satış temsilcisi bilen biri varsa yorum düşebilir mi rica etsem ?

Herkese iyi forumlar :)

250 cc için değil tüm bayiler öyle diyor sanırım gelmiyecek. 0 gibi olan 2. elleri tercih ederseniz daha iyi.

Bu mevzu daha öncede konuşuldu.Bilgi doğru sanırım gelmeyecekmiş.İkinci el al 3000 5000 de yüzlerce cbr var .Ne diye plaka masrafı vs vereceksinki.

tamam ya artık cbr 125 ile cbr 600rr aynı fiyat olur..ee gardaşş 0 ı yok alırsan bu paraya derler :D

Bu mevzu daha öncede konuşuldu.Bilgi doğru sanırım gelmeyecekmiş.İkinci el al 3000 5000 de yüzlerce cbr var .Ne diye plaka masrafı vs vereceksinki.

Haklısınız, aslında çok daha mantıklı madem sıfırı yok bizde temiz kullanılmış 2.el kovalayacağız

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

tamam ya artık cbr 125 ile cbr 600rr aynı fiyat olur..ee gardaşş 0 ı yok alırsan bu paraya derler :D

Kesinlikte fiyatlar uçar artık :D

125 le vakit kaybetme eğer önceden trafik tecruben varsa 250 al.

Aslında 250 cc ye oturdum ağırlığı büyüklüğü falan tamam ama,şöyle bir durum var ki daha önce motor ile ilgili hiçbir tecrübem yok, bu beni korkutuyor. Bir süre tecrübe edinip daha sonra 250 cc ye geçmek daha akıllıca olacaktır diye düşünüyorum

Alabiliyosan 250lik al. Daha uzun omurlu olur senin icin yillarca trafikte sikinti yasamadan kullanirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar