Honda Finans, Kredi vb. Konular

Öncelikle merhaba herkese,

Yıllardır içinde motosiklet tutkusu olan bir üniversite öğrencisiyim. Para biriktirip motosikletime kavuşmak istiyorum. Gönlümden geçen model Honda CBR125R ancak fiyat durumundan dolayı en az 1 yıl para biriktirmem lazım onun için. Daha çabuk ulaşmak için hayalime CBF150 veya YBR125'lere bakıyorum.

Honda'nın Honda Fianas adında bir kuruluşu var ve araç alanlara kredi veriyor. Ancak öğrenci olduğum için bir gelirim gözükmüyor. Kredi çıkma durumu var mıdır? Ve Yamaha'nın benzer bir kredi koşulu var mıdır? Eğer bunların hiçbiri olmazsa herhangi bir bankadan kredi çıkma olasılığı nedir?

Herkese mutlu sürüşler dileğiyle​

Kocaeli İl Temsilcisi
Sigortası ve belirli bir maaş bordorosu olmayanlara kredi vermezler hocam . Siz en iyisi biriktirip alın , başlangıç için cbf 150 iyidir .

Aylık belli bir miktara kadar ödeyecek durumum var. Honda'nın taksit durumu gibi bir şey söz konusu mu?

Kocaeli İl Temsilcisi
Aylık belli bir miktara kadar ödeyecek durumum var. Honda'nın taksit durumu gibi bir şey söz konusu mu?

Normal kredi yerine , limiti olan bir kredi kartınız varsa o şekilde bir kısmı taksit , bir kısmı nakit verebilirsiniz. Tabi koruma ekipmanları ve eğitim fiyatını hesaba katmayın :)

Evet sıfır alırken bayiler belli bir kısmı nakit belli bir kısmı kredi kartına taksit yapabiliyorlar ama nakit kısmı genellikle %60- 65 civarı oluyo ama bayiden bayiye değişir

Kocaeli İl Temsilcisi
Evet sıfır alırken bayiler belli bir kısmı nakit belli bir kısmı kredi kartına taksit yapabiliyorlar ama nakit kısmı genellikle %60- 65 civarı oluyo ama bayiden bayiye değişir

Ben motoru 5200 tl'den 1000 tl'si nakit , 4200 tl'si vade farksız 5 taksit yaptırmıştım .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar