Altin elbiseli adam partisine gidenler ?

Kavacıkta meydan da felan değil bu fsm ye giden otobanda otobüslerin durduğu yan yol oluyor orada toplanabiliriz diye düşünüyorum ya da hemen içeri girip bp vardı galiba orada buluşuruz bu arada sen madem bilmiyorsun ataşehirden fsm ye giden yoldan gel çekmeköy sapağında buluşalım beraber gideriz :)

Çekmeköy sapağını da tam olarak bilmiyorum ama sağa sola çekmeköy yolu ayrımı o sapak oluyordur heraelde :cherry: Özelden numaramı atayım sana haberleşelim yine :)

Çekmeköy sapağını da tam olarak bilmiyorum ama sağa sola çekmeköy yolu ayrımı o sapak oluyordur heraelde :cherry: Özelden numaramı atayım sana haberleşelim yine :)

Tamam usta sen bana yolla ben de msj çakarım sana kaydedelim birbirimizi o gün ben sana telefonda tarif ederim sen fsm ye giden tem i biliyorsan o yeter :) yine yazayım çekmeköy şile yol ayrımı oluyor ona girmeyip ilerliyorsun ilk müsait emniyet şeridinde duruyorsun bende oraya geliyorum plan bu şimdilik :)

@efizikçi

Yollar ıssız filan değil aslında, eskiden pisti kemerburgaz tarafına geçmek ama şimdi havalimanı gibi geniş yoldan geçip 1-2 km süren yan yolu takip ettin mi gis' tesin. Tek dikkat etmen gereken kamyonlar. Vızır vızır kamyon geçiyor oradan yolun bazı bölümleri tozlu kaskınızı kapatmayı unutmayın o yolda bide gözünüze toz kaçarsa Allah korusun direk karşıdan gelen kamyonun altına yatarsınız.

Bende herhangi bir guruba dahil olmak isterdim ama evim gerçekten gise çok yakın 5 dk sürüyor gitmek :cherry: yine de olurda orda yeni kasa yeşil bi apache üstünde de simsiyah full koruma bi genç görürseniz selam Bune demeyi ihmal etmeyin :D

@efizikçi

Yollar ıssız filan değil aslında, eskiden pisti kemerburgaz tarafına geçmek ama şimdi havalimanı gibi geniş yoldan geçip 1-2 km süren yan yolu takip ettin mi gis' tesin. Tek dikkat etmen gereken kamyonlar. Vızır vızır kamyon geçiyor oradan yolun bazı bölümleri tozlu kaskınızı kapatmayı unutmayın o yolda bide gözünüze toz kaçarsa Allah korusun direk karşıdan gelen kamyonun altına yatarsınız.

Bende herhangi bir guruba dahil olmak isterdim ama evim gerçekten gise çok yakın 5 dk sürüyor gitmek :cherry: yine de olurda orda yeni kasa yeşil bi apache üstünde de simsiyah full koruma bi genç görürseniz selam Bune demeyi ihmal etmeyin :D

O zaman seninle de orda tanışırız grup halinde gelirsek bizi sen tanırsın artık :) Bu arada havalimanı gibi yol dediğin kaç km gidilecek sonra 1-2 km daha gidip gis e ulaşacağız?

toplanıp da gidilecekse lutfen bana ulaşırmısınız işim folayı pek bakamıyorum

Sıfır5yüzotuz35yüzdoksan2doksan2çift0

Kavacık'ta buluşma konusuna dair:

Bence hiç Kavacığın içine girmeden ya da otobüs durağı cebi'ndeki kalabalıkla uğraşmadan;
Kavacık sapağını geçince köprüye 200 metre kala sağ taraftaki geniş alanda buluşulabilinir.

Capture.jpg

O zaman seninle de orda tanışırız grup halinde gelirsek bizi sen tanırsın artık :) Bu arada havalimanı gibi yol dediğin kaç km gidilecek sonra 1-2 km daha gidip gis e ulaşacağız?

Bi kere kesinlikle ikinci köprüden gelin. Aşağıya bi harita ekliyorum sizin için gideceğiniz yol tam olarak orada mevcut. Mavi de genellikle yol rahattır kırmızı da çok dikkatli ol mor da ise gözlerini dört aç karşına hayvan bile çıkabilir çok terk edilmiş köpek var oralarda aman ha!

Bunlara ek olarak bir de google maps haritası ekledim google maps de seyrantepe toki stadının yanında inen yolu gri ile göstermiş önermem ama orayı sen mavi yolu takip et ancak yine de sen bilirsin.

Gis akademi civarı tek şeritli gidiş geliş yol
NYJGXN.jpg

Hasdal ve civarı geniş yol
kZR0Q7.jpg

2. Köprüden geliş
pvV2AN.jpg

Bu da google maps den görünüm.

https://www.google.com/maps/dir/41.0911686,29.0568156/GiS+Park/@41.1255769,28.9369155,14z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x0:0x8ac4200480611a4c!2m2!1d28.93869!2d41.141574

Son düzenleme:
Evet zerzura haklısın hiç cebe girmeden orası daha rahat motoru aldığımdan beri de hiç geçmedim ordan sağ tarafı değiştirmişler asfalt değil mi ki :)

'bune' harikasın sağolasın.

Beylikdüzü,Avcılar,Küçükçekmece listesi

1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1 (Recep)
8-YouSuffer

Arkadaşlar ben bahçelievler'de ikamet ediyorum. beylikdüzü, avcılar, küçükçekmece civarında oturanlar sanıyorum e-5 kullanarak metrobüs güzergahı üzerinden gidecekler. yeri olan bir kişi olursa ben de artçı olarak katılmak istiyorum. sizlerden haber bekliyorum.

güzergah farklı olsa bile yol üzerinde bir buluşma noktasına gelebilirim olmadı avcılar metrobüs durağına kadar gelirim öyle de yapabiliriz. motor aşkına birkaç ay önce tutuldum artçı olarak da ufak bir tecrübe edinmiş olurum hem

görüşmek isteyen arkadaşlarım buradan mesaj atabilir şimdiden teşekkürler

1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep
8-YouSuffer
9-Karalı + 1

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Arkadaşlar ben bahçelievler'de ikamet ediyorum. beylikdüzü, avcılar, küçükçekmece civarında oturanlar sanıyorum e-5 kullanarak metrobüs güzergahı üzerinden gidecekler. yeri olan bir kişi olursa ben de artçı olarak katılmak istiyorum. sizlerden haber bekliyorum.

güzergah farklı olsa bile yol üzerinde bir buluşma noktasına gelebilirim olmadı avcılar metrobüs durağına kadar gelirim öyle de yapabiliriz. motor aşkına birkaç ay önce tutuldum artçı olarak da ufak bir tecrübe edinmiş olurum hem

Ben alırdım seni ama artçım olacağı için kusura bakma fakat gelecek bir arkadaşım var kabul ederse alabiliriz gelecek hafta durum netleşir .Heberdar ederim buradan.

Son düzenleme:

Grubumuzun sayısı bi kesinleşsin artçı durumuna göre yardımcı olmaya çalışırız. Benim artçım var diğer arkadaşlarla bende konuşurum kesinleştiği zaman

Yapacak daha önemli bir şey bulamazsam (bulamam) ve hgs alırsam istanbul pendik ten katılabilirim. 70-90 km hız aralığında takılmak isteyen olursa beraber buluşup gidebilirim. (not:çok tecrübeli değilim, yeni motor kullanıcısıyım. o zamana kadar 800 km yol tecrübem olur.)

Bende Maltepe tarafındayım motor rodajda aslında 75i geçmiyorum eğer sakin gitmeyi düşünüyorsan beraber gidebiliriz.(Not:Benimde çok tecrübem yok :) )

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------

Anadolu yakasından gelecekler listesi

1- s.ozer1991
2- efizikci
3- geocitys
4- Motork08
5- zerzura
6- Bugraaa
7- Serkan s
8- berkaye
9- fangelus
10- ?

Gelecek arkadaşlar anadolu listesine beni de ekleyin desin ekleyelim :)

Listede olanlar da ben gelemeyeceğim derse söylesin çıkaralım :)

Saygılar, sevgiler :cherry:

Ooo liste uzasın benide ekler misiniz ? :)

Grubumuzun sayısı bi kesinleşsin artçı durumuna göre yardımcı olmaya çalışırız. Benim artçım var diğer arkadaşlarla bende konuşurum kesinleştiği zaman

1-deprogadias
2-peder
3-brooklynnn
4-being
5-tian
6-splender
7-Rona + 1
8-Recep
8-YouSuffer
9-Karalı + 1

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

Ben alırdım seni ama artçım olacağı için kusura bakma fakat gelecek bir arkadaşım var kabul ederse alabiliriz gelecek hafta durum netleşir .Heberdar ederim buradan.

Teşekkür ederim arkadaşlar haber bekliyorum sizden

1- s.ozer1991
2- efizikci
3- geocitys
4- Motork08
5- zerzura
6- Bugraaa
7- Serkan s
8- berkaye
9- fangelus
10- qezgin
11- ?

Gel vatandaş listenin güzeli burada :flower:

1- s.ozer1991
2- efizikci
3- geocitys
4- Motork08
5- zerzura
6- Bugraaa
7- Serkan s
8- berkaye
9- fangelus
10- qezgin
11- ?

Gel vatandaş listenin güzeli burada :flower:

Anadolu yakasi apacilerine sesleniyorum zaten 80 i pek gecmeden gidelim benim altimda 100 luk fir fir var eglenerek gidelim eziyet olmasin en azindan basan grup onden gider basmayan arkadan kimseyi zorlamiyoruz :) rodajda da olsan yine gel :)

Amac gazlamak degil birlikte gezmek. Herkes bunun bilincinde olursa bence sıkıntı olmayacaktir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar