Revit Tarmac Air mont aldım Göbek açıkta modası geçmedi dimi:)

Arkadaşlar merhaba

Bu mont uzun zamandır aklımda olan bi monttu. Alsam mı almasam mı diye düşünürken sonunda karar verdim ve aldım.
Çekincelerim vardı.
Kısa gelir, kötü durur, komik olur diye düşünüyodum. En sonunda dedim ki; nasıl durursa dursun alıcam.
Giydikten sonra farkettim ki (her ne kadar olması gereken uzunlukta olmasada) çokta kısa gelmedi.
Siyah olanı almamın sebebi: büyük bi vücutta bide bem beyaz mont pekte iyi durmadı, (beyaz olanıda, gt-air modelinide denedim:)) içine siyah tşort giyerek kısalığı kamufle ediyorum bi nebze :wiinkk::cherry:

Boyum 193cm Kilom 123
Ben çok aramıştım bulamamıştım. Bi nevi benim gibi almadan önce araştıran arkadaşlara yön gösterici olması açısından fotoğrafımı ekliyorum.

Saat 14:00-15:00 arasında 50km, 18:00-19:00 arasında da 50 km test ettim. Sonuç gayet başarılı. Rüzgarı ilk defa hissettim. Püfür püfür geldim:)

Eski venom montumda bulunun knox en1621-2 güvenlik seviyeli sırtlığı monta taktım. (kendi içinde delikli yumuşak sırt koruyucusu var)

Bu arada arka tarafında fermuarın orada altta çıt çıt var, o ne işe yarıyor bilen var mı?

Kapıyla aynı boyda çıkmışım :):):)

[url]http://i.hizliresim.com/ZNlZzo.jpg[/url]

Aklınıza takılan her konuda mesaj ile veya buradan iletişime geçebilirsiniz:)
Montun arka kısmındaki çıt çıt pantolonun kemer geçen yerine takılıyor. Belin açılmamasına, kaza anında montun sıyrılmamasına yarıyor.

Merhalar. Hangi beden aldınız acaba? Ben de mont arayışındayım 184 boy 115 kilo var ben dr hangisi olur bana kestiremiyorum

Bende revit tarmac kullanıyorum.

Boyum 1.85
Kilom 105.

Bir önceki motorum ve şuan kullandığım motorumun üzerinde giyinmiş halde 2 resmim var koyuyorum fikir açısından.

Tamam 1.93 ü anlarımda 123 kg nedir arkadaş :cherry:
Fileli montla iki gece yol yaptım şuanda nezleyim :) gündüz iyide gece hava serinleyince çekilmiyor kenarda en azından bir rüzgarlık bulundurmakta fayda var.

Merhalar. Hangi beden aldınız acaba? Ben de mont arayışındayım 184 boy 115 kilo var ben dr hangisi olur bana kestiremiyorum

2xl beden aldım. xl bedeninde rahat edemedim ve daha kısa olduğu için bana uygun olmadığını düşündüm.

aldığımdan veri hergün giyiyorum hiç pişman olmadım. gayet memnunum, tavsiye ederim.

2xl beden aldım. xl bedeninde rahat edemedim ve daha kısa olduğu için bana uygun olmadığını düşündüm.

aldığımdan veri hergün giyiyorum hiç pişman olmadım. gayet memnunum, tavsiye ederim.

2xl derken xxl mı diyorsun ben yüz kiloyum aynı montun xxl ı bana olmamıştı tek başıma çıkaramıyordum özellikle koldan (gerçi kol 42 cm )

Abi bende seninle aynı boydayım ama maddi olarak öğrenci olduğumdan 500 lira veremiyorum monta daha önce kullandığın memnun kaldığın mont varmı 1,93 cm boy kilo:95 belden soğuk yemeyeceğimiz

2xl derken xxl mı diyorsun ben yüz kiloyum aynı montun xxl ı bana olmamıştı tek başıma çıkaramıyordum özellikle koldan (gerçi kol 42 cm )

yanlış beden giymişsindir. benim kolum 45 cm. gayet rahat oluyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

Abi bende seninle aynı boydayım ama maddi olarak öğrenci olduğumdan 500 lira veremiyorum monta daha önce kullandığın memnun kaldığın mont varmı 1,93 cm boy kilo:95 belden soğuk yemeyeceğimiz

venom kullandım. bazen sırtlık bazen bellikle kullandım o yüzden alttan rüzgar alıyo mu bilmiyorum. 200liraydı aldığımda. 4 mevsimdi. yazın terliyodum kışın üşüyodum:D

yanlış beden giymişsindir. benim kolum 45 cm. gayet rahat oluyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

venom kullandım. bazen sırtlık bazen bellikle kullandım o yüzden alttan rüzgar alıyo mu bilmiyorum. 200liraydı aldığımda. 4 mevsimdi. yazın terliyodum kışın üşüyodum:D

kesin xxl cı denedim pazı çapı yani (45 cm ) abi eminim oradaki çıt çıtı açınca anca ucu ucuna oturuyordu ama çıkarırken montu tek çıkaramıyordum bel ölçüm 100 cm oradan oturuyordu sıkıntı yok tu ama dediğim gibi koldan sıkıntı yapıyordu

Sahibinden de 2.el bakmanı öneririm uygun fiyata kaliteli montlar bulabilirsin. Yalnız birkaç konuda uyarayım bazı satıcılar var montun sana çok bol olacağını bilse de bir şeyler uydurup satmaya çalışabiliyorlar. Birde bazı markalarda beden ölçüleri farklı olabiliyor. Ben Roleff Safetec Kodra kullanıyorum boy 1.78 kilo 75 small bedeni tam oluyor içine kazakta giyebiliyorum. Denemeden almanı önermem.

kesin xxl cı denedim pazı çapı yani (45 cm ) abi eminim oradaki çıt çıtı açınca anca ucu ucuna oturuyordu ama çıkarırken montu tek çıkaramıyordum bel ölçüm 100 cm oradan oturuyordu sıkıntı yok tu ama dediğim gibi koldan sıkıntı yapıyordu

ben o kolda ki çıtçıtı kapatıyorum bide:) ben hala ısrar ediyorum denediğin xxl olamaz.
bende mağazacılıkla uğraştığım için biliyorum oluyo böyle şeyler, keşke bi tane daha deneseydin 2xl aynı model aynı renkten. etiket yanlış dikilmiş olabilir.
benden zayıf birisine küçük gelmesinin imkanı yok.

bi tane daha fotoğrafımı paylaşayım bak nasıl duruyo. başkalarıda fikir sahibi olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar