Hoşbulduk beyler, teşekkür ederim.
Size bir kaç sorum olacak, hem konunun canlı kalması adına olsun
1.Motosiklette ki takılı olan koruma demiri, gidonu çevirince sinyale dokunuyordu. Geçen gün iyi ce baktım bu sinyalden ziyade gidon kromaj parçaya dokanıp kırmış. Aşağı kaydırma gibi bir şansım çünkü bu sefer ayak freni ve vites pedalına rahat basılamayacak.
işin özü koruma demirini söktüm, bükmeye çalışsam iyice kötü olacak, büksem de kurtaracağını sanmıyorum. Başka bir koruma demiri almak zorundayım. Alabileceğim bir yer, bir model hani bir fikriniz var mı?
Koruma demirini şu fotoğrafta ki gibi bir şey bulabiliymiyim?
http://i.imgur.com/aib0gCY.jpg
Mevcut koruma demirinin Fotoğrafı da bu.
koruma demiri.
http://i.imgur.com/MNPqyFv.jpg
2.Birde motosiklete genel bir temizlik yaparken koltuğun altında sigortaların altında böyle bir soket buldum. Boş olması garibime gitti. bi sorayım dedim size. nedir bunun akıbeti. Hakikaten dolu mu olması lazım yoksa, benim kullanımıma sunulmuş bir çıkış mı?
Koltuk altı soket
http://i.imgur.com/kvi7iU6.jpg
3.Sissy bar takmayı düşünüyorum. Ne yapayım. Arkadaki için çok rahatsız oluyor barsız.
4.Egzost'u açmayı düşünüyorum, tam olarak nasıl yapacağı hakkında bir fikrim yok. Milleti rahatsız etmeyecek düzeyde hafif bir tok ses elde etmeyi düşünüyorum. Nasıl yapayım, egzostcuya git bunu yaptır bunu yaptırma, şunu al dediğiniz birşeyler varmı?
Fotoğrafların linklerini atıyorum sadece.
IMG yapsam bayağı büyük oluyor.