Kendini Kötü Hissetmek..

Merhaba Arkadaşlar;

Cumartesi akşamı Bostancı sahilde araçla en sol şeritte sıkışık trafikte gitmeye çalışırken,sol aynamda bir motosiklet sürücüsü gördüm. Hafif hafif sağ tarafta boşluk aramaya çalışırken (amacım motosikletin geçebileceği kadar bir yol ayarlamak) motosiklet sürücüsü arkadaşım ya trafikten bunaldı yada kızdı bana bilemiyorum artık, acele bir hareketle sol tarafta bulunan yağmur suyu kanalına yada kaldırım kenarına çıkarak beni geçmek istedi ve dengesini kaybederek tam önümde yere düştü. Aceleyle ayağa kalktı arkadaş ve bana geç işareti yaptı. Fakat inanın kendim düşmüş gibi kötü hissettim. İnşallah kendisinde ve motosikletinde bir şey yoktur.

Geç işareti yaparak, sinirini belli ettiğine göre bir şeyi yoktur. Başkalarının yanlış anlamalarına da üzülmemek gerekir bence, siz o arkadaşa yardımcı olmaya çalışmışsınız bile, kader ağlarını örmüş, ne yapacaksızınız...

acele işe şeytan karışır diye boşuna dememişler,sıkışık trafik'de dikkatli olmak şart böyle durumlara düşmemek için

Geç işareti yaparak, sinirini belli ettiğine göre bir şeyi yoktur. Başkalarının yanlış anlamalarına da üzülmemek gerekir bence, siz o arkadaşa yardımcı olmaya çalışmışsınız bile, kader ağlarını örmüş, ne yapacaksızınız...

Geç işaretini bana yerden kalktıktan sonra "tamam beklemene gerek yok " şeklinde anladım ben ama dediğiniz gibi de sinirden de yapmış olabilir :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
genelde düştüğümüzde eğer bizde sıkıntı yoksa kimse gelip yardım etsin yada seyretsin istemeyiz tamam bişey yok devam edin problem yok diyoruz 2 kere başıma geldi ordan biliyorum :p

Milletin yardim etmesi guzel birsey ama izlemesinden nefret ediyorum arkadas nokta net.

çok güzel harketlerden bi skeç vardı.. adam hapşuruyor kimse çok yaşa demiyor. sonra ne olacak diye kalp krizi geçirmiş numarası yapıyor ve bizim millet sadece başına gelip izliyordu... maalesef yaklaşım henüz bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar