önerilerinizi bekliyorum

merhabalar. daha önce scoter kullandım başlangıç noktasını geçtim sanırım motorumu sattım şimdi yeni bir motor almak istiyorum. karadeniz bölgesinde olduğumdan her mevsim yağışlıyız yağmurlu havalarda daha rahat sürebileceğim bir motor istiyorum. super sport tarzı ona benzer motorlara bakıyordum ama çok fazla hız yapsın istemiyorum çünkü rahat durmam kaza yaparım biliyorum. daha çok chooper tarzı motorlara kaydı aklım. regal raptor 150 lik motor ilgimi çekiyor. kübanın SUPERLIGHT 200 de güzel motor gibi ama hangisi daha iyidir bilmiyorum tabiki başka önerisi olan arkadaş var ise memnun olurum bütçem maximum 5 bin tl.

23 yaşındayım boy 1.81 kilo 77 daha önce scoter kullandım yeni sattım. çok fazla tecrübem yok çok ağır motorlar istemiyorum o kadar tecrübeye sahip değilim motoru çok güçlü motorlar istemiyorum zaten bütçemde yetmiyor. bütçeme uygun kışın kayma riskim az olan iki kişi gezebileceğim bir motor arıyorum. hız yapmak önemli değil öncelik emniyet sağlam olması.

23 yaşındayım boy 1.81 kilo 77 daha önce scoter kullandım yeni sattım. çok fazla tecrübem yok çok ağır motorlar istemiyorum o kadar tecrübeye sahip değilim motoru çok güçlü motorlar istemiyorum zaten bütçemde yetmiyor. bütçeme uygun kışın kayma riskim az olan iki kişi gezebileceğim bir motor arıyorum. hız yapmak önemli değil öncelik emniyet sağlam olması.

Haklısın ama alacağın motorun yaşadığın çevrede bayi/servis ağından olması, az yakması, parça servis ve bakımının ucuz olması ve bulunabilmesi çok önemlidir. (önemli not : Ben de Karadenizliyim :)

Bu nedenle görsellikten önce araştırman gereken şey bence bunlar olmalı. Bu nedenle Mondial çok avantajlı gibi duruyor.

arkadaşımın mondial motoru var 125 znu sürekli onu kullanıyorum ve pek memnun değilim açıkcası kullanılan parça olsun yol tutuş olsun. haklısınız bu konuda ama regalinde parça ucuz 150 likler az yakıyor diye duydum yetkili bayiside varmış ama çin malı kötü regal almayın diyende çok. mondial küba alacağına regal al daha sağlamdır diyende çok aklım o yüzden karıştı birde mondialın modellerinde beğendiğim bir motor yok o yüzden kafa karışıklığıyla araştırmaya devam ediyorum :) samsunda yaşıyorum bu arada.

Kocaeli İl Temsilcisi

Cbf 150 :cherry: Tabi orjinal lastikleri değiştirmek kaydı ile .

teşekkür ederim yorumunuz için. biliyorum o motorları bizim burda dönerci ve pidecilerin çoğunda cbf veya yamaha ybr lerden var. tip olarak yamaha ybrler daha hoş ama ikiside benim tarzım değil ben resimle gösterim. ben daha çok bu tarz bir motor istiyorum ama

alternetif olarak sizinki gibi önerilerede açığım. ilk aklımda honda cbr 125 lik motorlar vardı. hem daha hızlı hemde pahalı olması nedeniyle vazgeçtim. yavaş yavaş yükseltmekte fayda var. biraz daha tecrübem olmadan supersport istemiyorum açıkcası. bu tarz motorlarda hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum onun için çok arada kaldım açıkcası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

yane kısacası aradığım motor biraz daha görsellilk ve emniyet. genellik 2 kişi bineceğiz

samsun merkez kökçüoğlu mahallesi. unkapanı hastanebaşı tarafında. evet sentorada bakıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

cross motorlara bakıyorum acaba 2 kişi gezmek amaçlı alıncak bir motormudur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar