- Konu Yazar
Arkadaşlar sorunum tam olarak bu..
Tekeri boşta çeviriyorum zincir bi sıkışıyor bi gevşiyor..
Birde tekerin tam arkasından baktım.. Tekeri çevirince hafif sağ sol yaparak geziyor zincir koruma lastiğinin üzerinde.. Sorun nedir ? Nasıl giderebilirim ?
Bu arada maşanın iki tarafındada çizgiler eşit..
1- Biraz araştırdım.. Zincir bitmiş dişli ve zincir değişimi diyenler var..
2- Teker rulmanından yapar diyenler var.. Teker sağ sol yapıyorsa diye.. Ama tekeri salladım oynamıyor bile rulman sağlam görünüyor..
3- Zincir dişli merkezinden kaçık diyenler var.. (bu nasıl oluyor anlamadım ama vardır bi açıklaması açıklarsanız sevinirim..)
4- Ayrıca arka dişlide yamukluk olabileceğini söyleyenler var..
Yani sorunu birtek ben yaşamıyorum diğer forumlarda ve diğer başka markalardada bu durumlar oluyor..
Açıkcası garanti kapsamına girer mi servisle konuşmayı düşünüyorum..
Servisim 70 km uzaklıkta manavgatta.. O yüzden tam anlayıp öyle gitmek istiyorum..
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
Motor daha 1500 km'de ayrıca arkadaşlar dişli ve zincir değiştirsem ortalama fiyat ne kadar tutar.. ? Değişim yapınca sorun giderilir mi ?
Şimdiden cevaplar için ve yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim..
Tekeri boşta çeviriyorum zincir bi sıkışıyor bi gevşiyor..
Birde tekerin tam arkasından baktım.. Tekeri çevirince hafif sağ sol yaparak geziyor zincir koruma lastiğinin üzerinde.. Sorun nedir ? Nasıl giderebilirim ?
Bu arada maşanın iki tarafındada çizgiler eşit..
1- Biraz araştırdım.. Zincir bitmiş dişli ve zincir değişimi diyenler var..
2- Teker rulmanından yapar diyenler var.. Teker sağ sol yapıyorsa diye.. Ama tekeri salladım oynamıyor bile rulman sağlam görünüyor..
3- Zincir dişli merkezinden kaçık diyenler var.. (bu nasıl oluyor anlamadım ama vardır bi açıklaması açıklarsanız sevinirim..)
4- Ayrıca arka dişlide yamukluk olabileceğini söyleyenler var..
Yani sorunu birtek ben yaşamıyorum diğer forumlarda ve diğer başka markalardada bu durumlar oluyor..
Açıkcası garanti kapsamına girer mi servisle konuşmayı düşünüyorum..
Servisim 70 km uzaklıkta manavgatta.. O yüzden tam anlayıp öyle gitmek istiyorum..
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
Motor daha 1500 km'de ayrıca arkadaşlar dişli ve zincir değiştirsem ortalama fiyat ne kadar tutar.. ? Değişim yapınca sorun giderilir mi ?
Şimdiden cevaplar için ve yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim..