- Konu Yazar
Merhaba foruma yeni katıldım.Konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum.14 yaşındayım evet motosiklet için yaşım daha çok küçük 3 yılım var fakat 6 aydır bir motosiklet hevesi başladıki beni bıraksın artık okadar bilgi birikimi yaptımki 6 ayda motosikletli biriyle konuşurken onun bile bilmediği şeyleri bildiğimi farkettim yani içimde öyle bir heves varki kurtulmak istiyorum fakat araştırdıkça araştırasım geliyor hevesim büyümeye basladı babama söyledim konuştuk 10 yıldır motosiklet sürmüş gençliğinde bunu bilmiyordum babam motosiklet uzmanıymış meğersem.Babamala konustuğumda babm bana bunları 17 yaşında konusuruz o zamn iyi bir motor alacağım sana dedi. Bende 17 mi bekliyorum fakat bu nanaet olasıca hevesten kurtulamıyorum yolda bir motorlu görsem direk sohbet edip bilgi birikimi yapıyorum beynim motosiklet bilgileriyle doldu taştı anlamıyorum kendimi önleyemiyorum 17 yaşıma kadar beni bu motosiklet hevesimden kurtlumama bi çare yokmu sizde yaşamısınızdır bu hevesi lütfen yardım edin gerçekten motosiklet delisi olacağım artık içimden birikmiş paramala bi çin motoru alıp tapa gaz gitmek geliyor ama kendime dur diyorum 3 yılın var bekle diyorum ve kendimi yatıştırıyorum sabahtan akşama kadar tek konuştuğum şey motosiklet ailem bıkmaya basladı her konuyu motosiklete bağlıyorum konuşup konuşup duruyorum herkezle motosiklet konusyorum arkadaslarım benden soğumaya basladı herkez yeter diyor artık bana bi çare.Uzun bir yazı oldu büyüklerimden , bu motosiklet hevesini yasamıs kisilerden bir tavsiye beklemekteyim.