Merhabalar,2002-2006 Hayabusa almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum..

Herkese merhabalar, ben 2002 - 2006 arası Hayabusa almayı düşünüyorum, önceki tecrübelerim 125 lik mondial ve 250 lik yamaha sürdüm. mondial ile kaza yapmıştım ama bereket ölmedim hız tutkum yok, 300 400 kadranları görmek gibi niyetim yok, hayabusa nın şekli ve motor-egzost sesi, motor donanımı çok hoşuma gidiyor, yani işimi görsün şeklim olsun diye almak istiyorum. dediğim gibi hız tutkum yoktur. Araba olarak evo 10 kullanıyorum, şehirler arası 150 üstünü görmedim. zaten araba ve motor kullanmaya pek vaktim olmuyor işimden dolayı. dediğim gibi işimi görsün şeklim olsun değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Merhabalar
Nacizane fikrim 250 cc den sonra 1300 cc hayabusa gibi bir canavar tecrübe olarak,sürati olarak,motorun ağırlığı olarak ÇOK TEHLİKELİ olur.O motor durduğu yerde bile çok ağır bir makina.Sürmüşlüğüm yok lakin ağırlığını durduğu yerde test ettim.İslak ağırlığı 242 kg.250 cc 160-170 kg.Ayrıca motor sürme zevki fazla olmayan sürat için yapılmış bir motor.Sürat sevmiyorsanız 600 cc bir race motor alın hem tecrübe olarak hem şekil olarak bence çok iyi olur.Hem eşşek tepmesi ile at tepmesi bir olmaz.Allah korusun sonra okuyoruz forumda tecrübesizce ,(özür dilerim)delice yapılan büyük cc ye geçmeleri.Sevdiklerini şekil uğruna üzme.Kademe kademe yap.yamaha r6 yı tavsiye ederim o farlar çok şekil bence.Bunlar benim görüşlerim.Sizin görüşlerinize de saygım var.Forumdaki tecrübeli abiler,ablalar,kardeşler daha iyi bilirler.
Bilg.
Sayg.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Millet seni farketmeden üyeliğini falan sil kaybol kaç kurtul bence :queen:

Abi bence harika bir makine kesinlikle kullanılır derim ben şansını denemelisin bence sonuç ne olur görücez

BOL ŞANS buna ihtiyacın olacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------

Sizce yanlış mı söyledim?

bence kesin denemeli evo dan sonra iyi olur derim..

sonucu takipteyim

ah şu başlık tanışmada olmasaydı da motosohbet de olsaydı biraz daha dikkat çekse ne olurdu :queen:

Evo 10 var sende ve sen 150 üstüne çıkmadın.Ooo holy shit :).. Seçmece diyarbakır karpuzu gibisiniz yaa

400 görmeyeceksen hayabusa al çok mantıklı eğer uygun bulamazsan ybr 125 esd var çok temiz ::pala::

Al kullanırsın zaten hız merakı olmayanların genel tercihi hayabusadan yana oluyor çünkü ağır makine çok hızlı değil gidon turu çok iyi ha bide az yakıyor.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:D Bence hayabusa alacak bütçeniz varsa çok daha şekilli motorlar var ne biliyim 600rr ya da şöyle güzel bi Ducati monster beyazından çok hoş durur , hayabusa ağır motor bir de millet çok seviyo ama gözüme çok şişman ve tipsiz geliyor

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Kardeş, sen bize naap biliyo musun....

Evo'nun yan tarafına şöyle afilli bi Hayabusa airbrush çalışması yaptır. Dışarıdan bakan hem evo hem hayabusa'nın şekline kapılır, hem daha güvende bi sürüşün olur, istediğin hıza da çıkarsın bak o zaman.. Busa görünümlü Evo...

Dersenki mantık çerçevesinde konuş; madem şekil istiyosun ve anca "250lik Yamaha" kullandın, o zaman sen yine "250lik Yamaha" kullan ve R25 al... :wiinkk:

Birisi evo 10 mu ? dedi,birde 150 km hızın üstüne ççıkmıyormuş, yada ben mi yanlış okudum:silent::silent:
Evo 10 2000 motor 295 hp 4 çeker 150 km hızın üstüne çıkmamak
Ben yanlış okudum:santa:

adam BİLLUR :pl::queen::queen: kebabı yapıyor,çekilmiş kenara oltaya düşenleri izliyor..

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Ziyaaaaaaaaaaaa:queen:flower::thumleft::rendeer::bestmt:

Suzuki'nin yapması gereken; Hayabusa görünümlü 150cc. üretmek ve TR'ye göndermek..bak ozaman satışlara.

Not:Egzoz sesinide vatandaşı Pioneer'e bıraksın..

14 senelik ekmeği yenmiş hayabusanın mt07'den daha performanslı olacağını sanmıyorum.

Peformans konusunda 0-160 arası hayabusa'dan farksız olan mt09 alınıp bu ağırlıklardan eklenerek sürüş karakteri hayabusaya benzetilebilir.

john_deere_1_1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar