Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim gözlemlerim süper, motorun gidişi duruşu oturuşu kullanışı çok hoş. Frenler özellikle ani ön fren kullanımım vs gerçekten verdiğin para ve honda kalitesini hissettiriyor. Kullandıgınız yağ marka olarak nedir? Bir sorum daha var arkadaşlar cbr 125r da koltuk altında eşya koymak ıcın bagaj var mı yada öyle bişi?

Merhaba arkadaslar, 2ay kadar once mahallemde 2006 cbr125r gordum ve resmen hayran kaldim sirf onun icin A2 ehliyet aldim. Simdi ehliyet elime gecti artik motorumu ariyorum ama ilk alcagimdan nelere dikkat etmem gerektigini bilmiyorm(km'si, granaj i vs vs.) Ilk motorumda carpilmak ve ondan sogumak istemiyorm yardimci olabilecek var mi acaba.Ayrica kask ve motn icin hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz. Simdiden tesekkurler. Kazasiz belasiz yolculuklar herkese.

C&T

Motosiklet takip sistemi için bir fiyat almıştım. 24 aylığı 840 TL demişlerdi. Acaba ne kadar mantıklı olur ?

Aracı evimin 30 metre kadar ilerisindeki 4 yola (mahalle arası) direğe park edip, zincir, branda ve alarmlı disk kilidi ile bırakmayı düşünüyorum. 4 yolun köşelerinde fırın, pide fırını ve bakkal bulunuyor. Pide fırınının önünde 2 teslimat motoru hep duruyor. Gündüz zaten bir şey olmaz da insan gece hiç güvenemiyor. Otopark seçeneğim hiç yok. Sırf güvenlik yüzünden vazgeçme noktasına geldim.

valla allah göstermesin çalındığı zaman sözün bittiği yere geliyor insan tabi ki kapalı otoparkı olan yada müstakil evde oturmak gözünün önünde olması herkesin hayali.... Hırsızlığa gelecek olursak genel olarak hırsızlar kendilerini kolay götürebildikleri 4 tekerlekli araçlarda geliştirdiği için motor çalınma olayları araç hırsızlğına göre daha düşük seviyede sebebi adı üstünde motorsiklet bu! genel olarak motordan oluşuyor bi çamurluğu kapısı vs sökülüp satılamıyor motor bloğunda zaten numara vs var kullanılmış motorun 2 el motorparçalarının değeri düşük elinde patlama ihtimali yüksek ....

tedbirinizi alıp sonra allaha c.c. emanet edeceksiniz bu yüzden bence eşşeğin aklına karpuz kabuğunu kaçırmamak için önce park halindeyken branda ile saklamalı sonra kesilmesi zor bir zincir ile sabitlemeli(tabi bağladığımız yerinde kesilmesi zor olması gerekiyor..

uzun oldu kesiyorum ...

motosiklet zevkini hırsızlık ihtimalini düşünerek baltalamıyalım zaman geçiyor ve bir daha yaşayamayacağımız günleri geride bırakıyoruz...

herkese keyifli sürüşler muayene yaptıramadık yarın kısmetse muğlaya geçiyorum kiralama yaparak hevesimi alıcam :) (yaşasın motor sevdassı)

Benim gözlemlerim süper, motorun gidişi duruşu oturuşu kullanışı çok hoş. Frenler özellikle ani ön fren kullanımım vs gerçekten verdiğin para ve honda kalitesini hissettiriyor. Kullandıgınız yağ marka olarak nedir? Bir sorum daha var arkadaşlar cbr 125r da koltuk altında eşya koymak ıcın bagaj var mı yada öyle bişi?

Bagaj da motorla birlikte gelen küçük alet çantası var, bir iki tane de bez koyarsın. Benzin falan doldururken depo kapağını silersin.

öyle :)

Bir insanda demiyorki işte bagaj nerde nasıl açılır bilmiyorum ki dostlar :)

Yapma be dostum :)

anahtar deliği var sol da selenin altında, attığın foto da gözüküyor
Y3kV4A.jpg

Arka ayaklığın izasında..

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar , ben de en kısa sürede alıcam bi tane CBR ama yeni kasaya bütçem elvermiyor malesef :( Ara kasa hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? 2010 ve 2011de satılmış sanırım. Çift farlı olan model

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orjinal-cbr-125r-174600671/detay/

Bende sonunda motoru satmayı düşündüm model yükseltme zamanı geldi :)

konca hayırlı olsun alanada satanada benimkide satılık... ü

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-beyaz-2013-model-3700-km-de-cbr-125-174388566/detay

Katlanır plakalik uygulayan var midir varsa acil ulaşabilir mi

daha önce erol uygulamıştı... gayette memnundu.. kendisi görüp resim atabilir...

günaydılar hepinize hayırlı haftalar...

motorunu satmak isteyenler e müşteri ( bana)
motor alacaklara tümiz düzgün motor
motoruna keyifle bineceklere hayırlı yolculuklar....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-beyaz-2013-model-3700-km-de-cbr-125-174388566/detay

birazda fiyat kırdık bakalım bu hafta böyle...

daha önce erol uygulamıştı... gayette memnundu.. kendisi görüp resim atabilir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------

Hayırlı haftalar, gönlüne göre olur inş. Ramazan, piyasa durgun biraz galiba. Arkadaş da 2 aydır 2013 model - CBR250 sini satamadı.

Hayırlı haftalar, gönlüne göre olur inş. Ramazan, piyasa durgun biraz galiba. Arkadaş da 2 aydır 2013 model - CBR250 sini satamadı.
hayırlısı olsun şu sıralar arayıp soran çok var ama ben neticeye bakarım.. satılmayı hak eden sıfırdan farksız 1 yaşında motor 06/08/2013 trafiğe çıkışlı ama bu fiyata rağmen şuan elimde.. satılmazsa yatakodasına dekor olacak ....

Bi girsede bilgi aksam :)

Sonun da egzozu siyaha boyadık, iş yerinde arkadaş boyadı sağ olsun, 3 kat atmış ön yüze. Boya ise ısıya dayanaklı.
REPA0R.jpg

1jgbJN.jpg

valla allah göstermesin çalındığı zaman sözün bittiği yere geliyor insan tabi ki kapalı otoparkı olan yada müstakil evde oturmak gözünün önünde olması herkesin hayali.... Hırsızlığa gelecek olursak genel olarak hırsızlar kendilerini kolay götürebildikleri 4 tekerlekli araçlarda geliştirdiği için motor çalınma olayları araç hırsızlğına göre daha düşük seviyede sebebi adı üstünde motorsiklet bu! genel olarak motordan oluşuyor bi çamurluğu kapısı vs sökülüp satılamıyor motor bloğunda zaten numara vs var kullanılmış motorun 2 el motorparçalarının değeri düşük elinde patlama ihtimali yüksek ....

tedbirinizi alıp sonra allaha c.c. emanet edeceksiniz bu yüzden bence eşşeğin aklına karpuz kabuğunu kaçırmamak için önce park halindeyken branda ile saklamalı sonra kesilmesi zor bir zincir ile sabitlemeli(tabi bağladığımız yerinde kesilmesi zor olması gerekiyor..

uzun oldu kesiyorum ...

motosiklet zevkini hırsızlık ihtimalini düşünerek baltalamıyalım zaman geçiyor ve bir daha yaşayamayacağımız günleri geride bırakıyoruz...

herkese keyifli sürüşler muayene yaptıramadık yarın kısmetse muğlaya geçiyorum kiralama yaparak hevesimi alıcam :) (yaşasın motor sevdassı)

Teşekkürler cevap için :)

5 dk mesafede Nautilus, fakat güvenlikleri yok. Park ücretsiz ama 7/24 tutabilir miyiz ki orada ? Ya da tutmak mantıklı mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar