NC750X Top Speed

c.tesi gunu, guzel bir top speed videosu cektim arkadaslar. eski motosikletim cbr250r ilke 172 gorduysemde bana gore o motorun son hizi 160 di.
nc750x ile yol sartlarina bagli olarak 195 belki 200 gorulebilir. benim son hiz kavramim biraz daha farkli. bana gore nc750xin son hizi 180dir.

izleyin kendiniz karar verin.

http://www.youtube.com/watch?v=BgihhJVKBjE :cat:

yerimi alayım karışma ihtimali var
hiç sürmedim ama o şase ,o motor (taktör deviri çeviriyor resmen )la o hızlar güvenli değil bence ,panik frende abs mesafeyi uzatıyormu böyle bir hurafe var ne dersin ,daha önce sendecbr 250 vardı yanlış hatırlamıyorsam yol tutuşu bir kıyaslarsan sevinir kazasız belasız

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

edit: yol neresi (saray falan yazıyor edirne Tekirdağ o taraf galiba )anlamadım da acayip boşmuş iyi yakalamışsın

Allah razı olsun kardeş. Artık huzur içinde ölebilirim.

Bu aynı içerik olarak 5.konu etti

yerimi alayım karışma ihtimali var
hiç sürmedim ama o şase ,o motor (taktör deviri çeviriyor resmen )la o hızlar güvenli değil bence ,panik frende abs mesafeyi uzatıyormu böyle bir hurafe var ne dersin ,daha önce sendecbr 250 vardı yanlış hatırlamıyorsam yol tutuşu bir kıyaslarsan sevinir kazasız belasız

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

edit: yol neresi (saray falan yazıyor edirne Tekirdağ o taraf galiba )anlamadım da acayip boşmuş iyi yakalamışsın

inanki kullansan bu yorumu yapmazdin :) cbra gore cok daha rahat guvenli bir surusu var. panik fren yapmadim hic, absyi denedim ama. gayet yeterli fren mesafesinin uzadigi falan yok. yol mahmutbey luleburgaz arasi.

dip gazlamada 100km tuketimi kaç litre oldu paylaşabilir misiniz?

170 üstü çok isteksiz :) Istanbul'a gittiğimde test sürüşü yaptıran bir yer varsa gideceğim. Zira nasıl zevk alıyorsun bu motor dan çözebilmis değilim.

nc iyidir iyi. Heyecanı pek olmayabilir tabi ama amaç bu degil zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar