Simsiyah Pulsar'ı aldım ama plaka ruhsat Pazartesi sabahına kaldı

Tekerlekleri taktırdım. Öle beni bekliyor garibim
Bu arada bayinin kendisinin kullandığı Pulsarı alıp TEM yolunda gazladım. Rodaj modaj gibi sorunları olmadığı için rahattım ama emanet atın canı burnunda olur diye biraz dikkatliydim.
İlk izlenimim;
- Tireşim var fakat 80-90'a kadar güzel bir kadının yanakları kadar katlanılabilir ölçekte, 90'dan sonra biraz daha artıyor. Uzun zamandır kullanılan dükkan sahibi ustanın motorunda bu titreşim varsa kesilemez demektir ve uzun yolda bayağı rahatsız eder adamı. Üzerinde ki lastikler orjinal gelen lastikleri idi. Bakalım benim lastiklerle titreşim konusunda ne verim alacağım!
- Aynalar çöp. En büyük sorun birinin ters diş olması. Diğer standart çinlilerden uydurmak zor. Motoru alır almaz ilk işim parçacıları dolaşıp aynaları değiştirmek.
- Koltuk sert. Hemen koltukçuda tadil ettireceğim.
Sorunlar bunlar ama titreşim hariç hiç biri halledilemez değil ve bu paraya alınabilecek mükemmel bir motor. Gazladın mı banamısın demiyor. Araya dereye girişi çıkışı rahat ve en önemlisi dengeli bir motor. Bir kaç defa özellikle ters türs işler yapmama rağmen hiç bozmadı kendini. Afferin.
Hafif bir racing tadı var. Boyum 1.80 olduğu için önceleri gidonun bana alçak geleceğini düşünüyordum ve gidon yükseltme aparatı ile yükseltmeyi planlıyordum ama kullanınca fikrim değişti. Gidonun bu hali motoru kafadan daha rahat ezmene ve hakimiyetinin artmasına neden oluyor. Zaten gazlayınca tork seni geriye aldığı için üstünde rahatlıyorsun.
Boyum nedeni ile altımda küçük kalır mı korkum vardı, kalmadı. Ayaklarım yere tam basıyor. Benden uzunlar ne yapar onu bilemem
Geri kalan deneyimlerimi kendi motorumu aldıktan sonra paylaşacağım. Bazı konularda fikrim değişir mi bilemem ama şimdilik bunlar.
Hayırlısı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------
Bir de özellikle resimlerinden göründüğünden daha kalıplı ve güzel bir motor. Nedenini tam olarak bilemiyorum ama resimleri sanki biraz farklı gibi duruyor ya da bana öyle geldi.