- Konu Yazar
Öncelikle motosiklet küçüklüğümden beri hayalini kurduğum bir araç. Hali hazırda çok otomobil değiştirdim fakat çok gerekli olmadıkça her yere metro ile ulaşım sağlarım, bir yere araba ile gitmeye kalktığımda ilk aklıma gelen park sorunu, ikinci olarak diğer şoförler/trafik. Şuanda üniversite son sınıf öğrencisiyim, evimin ve okulumun kapalı garajı mevcut. Aracı okul-ev arası kullanmayı planladığım için sanırım güvenliği açısından bir sıkıntı olmayacaktır. Yıllarca bisiklet ile dağ tırmanışları ve şehirler arası yolculuk yaptım. Denge sorununa hakim olduğumu düşünüyorum. Geçen hafta ehliyet almak için bir yere gittim, ilk sordukları soru motosiklet kullanmayı biliyor musunuz oldu. Bende kendisine ehliyetim olmadan bu aracı nasıl kullanabilirim diye sordum. Genelde hep motor sahibi kişilerin ehliyet almaya geldiklerini söyledi. Şaşırdım, araştırdım derken bende önce motosikleti alıp, kapalı alanada sürüşümü geliştirip ehliyet almaya karar verdim. (B sınıfı ehliyetim mevcut)
İşin aslı özel eğitime ayıracak bütçem yok, konu 4 tekerli olunca ailem kesinlikle sorgulamaz arka çıkar fakat konu motor olunca güvenlik ekipmanlarını biz karşılarız kendi birikimin ile motorunu alırsın dediler. Durum böyle olunca 3000 lira nakit, 5000 lirada açık limiti olan kredi kartım var. Bir kısmı nakit, bir kısmı kredi kartı olacak şekilde incelemelere başladım.
Şuanda aklımda 2 marka/model var.
Birisi 2011+ üretimli Honda CBR125r
Diğeri 2010+ üretimli Yamaha YZF R125
şahsen bu ürünleri showroomda deneme fırsatı bulamadım, almam hususunda bana destek olan olmadığı için beraber gidip boyuma nasıl durdu diyemiyorum
.
Boyum 190cm, Kilom yaz aylarında 75, kış aylarında 80-82 civarı. Bu arada tanıdığı benim bütçeme uygun (nakit+kredi kartı) şeklinde farklı modeller satanlar varsa, her türlü yardıma açığım.
Şehir İzmir, sanırım kredi kartlı taksit olayını galerilerde yapar fakat hiç bildiğim bir yer yok.
İşin aslı özel eğitime ayıracak bütçem yok, konu 4 tekerli olunca ailem kesinlikle sorgulamaz arka çıkar fakat konu motor olunca güvenlik ekipmanlarını biz karşılarız kendi birikimin ile motorunu alırsın dediler. Durum böyle olunca 3000 lira nakit, 5000 lirada açık limiti olan kredi kartım var. Bir kısmı nakit, bir kısmı kredi kartı olacak şekilde incelemelere başladım.
Şuanda aklımda 2 marka/model var.
Birisi 2011+ üretimli Honda CBR125r
Diğeri 2010+ üretimli Yamaha YZF R125
şahsen bu ürünleri showroomda deneme fırsatı bulamadım, almam hususunda bana destek olan olmadığı için beraber gidip boyuma nasıl durdu diyemiyorum
Boyum 190cm, Kilom yaz aylarında 75, kış aylarında 80-82 civarı. Bu arada tanıdığı benim bütçeme uygun (nakit+kredi kartı) şeklinde farklı modeller satanlar varsa, her türlü yardıma açığım.
Şehir İzmir, sanırım kredi kartlı taksit olayını galerilerde yapar fakat hiç bildiğim bir yer yok.
Son düzenleme: