Hayırlı olsun kazasız sürüşler, hayalimdeki motor , inşallah bize de nasip olur![]()
Teşekkürler.Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin .![]()
Hayirli olsun ayni rengin 2012 si var bende de 2bin km de, simdi git yastigi pikeyi al yat ustunde deseler giderim otoparka![]()
Dostum hayırlı olsun.kazasız belasız bin inşallah
Teşekkürler, bildiğim kadarıyla İstanbul Park'ın rekoru Toprakta 600 cc ile.Hayirli olsun tekerin duz bassin kazasiz surusler
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
Iki derecede toprak razgatliogluna ayit![]()
Hayırlısı olsun kazasız belasız.
Böyle icten yazıları okumak gercekten keyifli oluyor :cat:
kardeş çok güzel yazmışsın eline sağlık çevrende bık bık edenleri dinleme istendikten sonra o motorla her yere gidilir bende eski kasasını kulllandım 10bin km kadar,güzel motor hayırlı olsun umarım kazasız belasız binersin,selamlar.
Teşekkürler.Yüreğine sağlık.Allah kaza bela vermesin.Tekerin düz bassın.
Motorun hayırlı olsun.Motor aşkını güzel bir şekilde anlatmışsın.Bu sevdayı ancak bilenler bilir.
Hayırlı olsun kardeşim, motorunu güle güle kullan. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Dostum kaza bela vermesin Allah.
Cıbır candır ama dikkat et birden bokunu çıkarıp benim gibi 4 ayda 10bin km yapma :cherry:
Hayırlı Olsun kardeşim bende cb125e den cbr125r a geçenlerdenim. cbr125r şehir içi ideal uzun yolda gider.::gazla:: cbr250r devamlı uzun yol gidenler için uygun.
hafızlık yaparken bu kadar okumamıştım
Neden tekrar 125 cc aldınız bajaj pulsar neden düşünmediniz ?
Okuduğun için teşekkürler fakat zorunda da değilsin :cat: Zamanı değerlendirmenin en iyi yollarından biridir okumak.
Seneye r250'nin çıkacağı kesinleşti,ve cbr250'nin yeni kasasının da seneye çıkacağına inanıyorum. 1 sene 125cc ile idare edip seneye 250cc nin en güzel balını yerim diye düşündüm.
Zevkle okudum hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah
yamaha r25 henüz gelmedi honda cbr250nin yeni kasası geldi kardeşim 2.ci ele de düştü :bounce: seneye alman mantıklı cbr125r ın tadını çıkar :cat:
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Motosikletin tadı otomobilde kesinlikle yok kışın satayım da bi otomobil alayım demiştim bahar geldi bi gezdim kıyamadım satmaya 10.000km mi doldurdum sayılır fakat uzun yolda en az 250 lik bir motor olacak 90-100km gerçekten yetmiyor yol bitmiyor
vala bütün yazılanları zefkle okudum gitmiş kadar oldum görmediğim yerleri motorun h.o kazasız belasız kullan
Hayırlı uğurlu olsun,tekerin düz bassın,keşke rodajını uzun yolda yapmasaydın:silent:
bir ay önce bende bursadan bi motor buldum aynı modelin kırmızısı ben eskişehirdeydim motor bursada motoru satan arkadaş sağolsun atladı getirdi senin gibi bi macera yaşamadık yaniyalnız senin motora baktım galiba internetten bak sana nasipmiş demek
motorun hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız gezmeler tozmalar.
anlatım güzelmiş, motosiklet alan adam genelde böyledir işte, kafasına koyduğunu yapar![]()
Çok güzel CBR125 in bu rengi benimde çok hoşuma gidiyo doğrusu, Hayırlısı olsun