- Konu Yazar
Geçmiş olsun , Allah beterinden korusun . Resimlere bakılırsa ortalama 1000 tl gidecek gibi duruyor . :silent:
Teşekkür ederim, 1000 olsa yine iyi ya, 1200 de iyi ama daha fazla artmasından korkuyorum
Geçmiş olsun , Allah beterinden korusun . Resimlere bakılırsa ortalama 1000 tl gidecek gibi duruyor . :silent:
Teşekkür ederim, 1000 olsa yine iyi ya, 1200 de iyi ama daha fazla artmasından korkuyorum![]()
Daha fazlada artabilir , yeni kasa çünkü . Yedek parçalarıda onda göre zamlanmıştır . :salut: Aynı kaza ninja 300 de olsaydı rahat 2 bin tl yi geçerdi bile belki .
Belki bazı kısımlara bi süreliğine, maddi şeyleri denk getirene kadar Türk usulu çözümler bulup kullanırım diye düşünüyorum. 1 ay ertelesem bile kardır benim için, şu bayram bitse de bi götürsem servise..![]()
Geçmiş olsun ilk motorunuz mu ? direk 250lik ile mi başladınız ? merak ettim.
pek pahalı olacağını sanmıyorum
bir önceki 125lik ve 250 de far ve deponun kendi hariç 900 lira gibi bir masraf oluyordu
ama siz sağ sol ve kafa grenajını yeniden almanız gerekecek birde ön far var
far camı ayrı satılmıyor kendisi komple bir parça ve fiyatları pek ucuz denemez
istanbulda far tabiri yapan birisi vardı ona göre uygun cam yapabilir mi (elinde kalıbı varsa tabii) bilemem en azından yeni fardansa daha makul bir fiyat olur
http://www.lingshondaparts.com/honda_motorcycle_parts_catalogue_M01.php
buradan parça fiyatlarını öğrenebilirsin muhtemelen
2010'a kadar motosiklet listesi olarak var ama şase numarasından yeni modellerde görünebilir belki
geçmiş olsun kardeş.
sen mercedesliyi bul ve suçu kabul ettir masrafları karşılat başka çaren yok gerekirse tutanak tut bir şekilde.
kendi motorunu yaptırmaya kalksan 750yi gözden çıkart.
Naked motorun gözünü seveyim, kaldır, üstünü çırp, gazla...
Geçmiş olsun kardeş fakat 50 ile giderken nasıl direksiyon hakimiyetini kaybettiniz?