Honda 1000RR ile GoPro2 bir araya gelirse ne olur :)

Honda 1000RR ile GoPro2 bir araya gelirse ne olur :)

Perşembe günü Tekirdağ'dan 2005 model Honda 1000RR'ımı aldım. Ardından Edirne'ye gittim ve akşam Çanakkale'ye dönüş yaptım.

Ara ara GoPro kayıttaydı. Onları iMovies programı üzerinde hazır bir şablon üzerine montajladım.

460 KMlik uzun yol yaptım. 155 TL yakıt. Ortalama 6.5 litre. Yani 33 kuruş.

Sürüş hızı: Genelde 130-160km arası.
Toplamda 50-60 km kadar 160-200km.
8-10 sefer kısa aralıklarla 250-270km.

Bu ara rengin orjinal olup olmadığını soranlar var.
Renk orjinal. 2005 modellerde sınırlı sayıda bu renk üretilmiş.
Benimkinde yan grenajlar boyanmış sonradan.
Depo, kuyruk boyasız.

Facebook adresim:
https://www.facebook.com/enes.ayyuz

DKN

motoru üzerinize alırken noterde başlayıp videonun son kısımlarına doğru teker falan yapsaydınız daha güzel bi video olurmuş :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlere, bi aralık iki nokta seksan sürat gördüm sankim::eek:hmy:: kamyon/tır konvoy sollarkene olur böle şeyler abartacak bişe yohh.

Bir'de motorun salt sesi duyaydık eyidi(müzik olmamış, çarşı bu işe karşı).

izo

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.. kısmetse bi kaç bin km devirdikten sonra 600 lük sonra 1000 rr benimde hayalim..Tekerin düz bassın dostum videoda güzel olmuş..

motoru üzerinize alırken noterde başlayıp videonun son kısımlarına doğru teker falan yapsaydınız daha güzel bi video olurmuş :)

Teker güzelce ısındıktan sonra ışıklarda kalkışlarda falan teker yapıyor makina zaten. Ama o sıralarda kamera kayıtta değildi malesef.

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlere, bi aralık iki nokta seksan sürat gördüm sankim::eek:hmy:: kamyon/tır konvoy sollarkene olur böle şeyler abartacak bişe yohh.

Bir'de motorun salt sesi duyaydık eyidi(müzik olmamış, çarşı bu işe karşı).

Motorun sesinin olduğu farklı videolar koyacağım. iMovies programı ile neler yapabileceğimi test etmek için hazırladım öyle boş kalınca. 280 olayı ise kısaca şöyle. Normal hızlarda boş otobanda giderken mercedes yanımdan geçiyor. 250-260'a kadar takip ediyorum, 5 dakika kadar bu hızla gidiyor mercedes. Sonrasında mercedes muhtemelen 260'ta tıkanıyor, yanından geçiyorum. Tabi ilerde yavaşlıyorum. 130-140 la 10 dakika kadar gidiyorum ama mercedes arkadan uslu uslu geliyor :D

hayırlı ugurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler

eyvallah teşekkür ederim.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.. kısmetse bi kaç bin km devirdikten sonra 600 lük sonra 1000 rr benimde hayalim..Tekerin düz bassın dostum videoda güzel olmuş..

eyvallah teşekkür ederim. Allah nasip eder inşallah sizlere de.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel video olmuş Enes. :cat:
Ellerine sağlık.
Hayırlı olsun bu arada. :wiinkk:

Maşallah diyelim tekrardan,daha geçen hafta tekirdağdaydı şimdi sende,boncuk gibi motordu görüntü olarak

İzmir İl Temsilcisi
Cok degişik ve cok hoş bir video olmuş resmen vizyona girecek bir filmin fragmanı gibi.

Ben müzikle video uyumunu cok sevdim.. 2-3 dakikalık tanışmışta olsak size enduro cok iyi gider diyorum :cat: :rendeer:

Hayırlısı olsun cok güzel duruyor.

Video güzel olmuş,tekrardan hayırlı olsun.

Güzel video olmuş Enes. :cat:
Ellerine sağlık.
Hayırlı olsun bu arada. :wiinkk:

Hayırlı olsun hocam....video güzel..

Maşallah diyelim tekrardan,daha geçen hafta tekirdağdaydı şimdi sende,boncuk gibi motordu görüntü olarak

Yakında SİNEMALARDA :)

Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.

Eyvallah saolun arkadaşlar.

Cok degişik ve cok hoş bir video olmuş resmen vizyona girecek bir filmin fragmanı gibi.

Ben müzikle video uyumunu cok sevdim.. 2-3 dakikalık tanışmışta olsak size enduro cok iyi gider diyorum :cat: :rendeer:

Hayırlısı olsun cok güzel duruyor.

Eyvallah saolasın.
Enduroyu düşünüyorum düşüyorum ama o kadar da tarzım değil. SS tarzı daha hoşuma gidiyor.

Bu arada fragmanın filmi de çıktı

Forumdaki konusu:
http://www.motosiklet.net/forum/mot...rine-dokun-honda-cbr-1000rr-biradambinrr.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar