Derin yaşadığım duyguları, Sizlerle paylaşmak istedim...

H'ayatın tozlu raflarında kaybolup gidiceğim,
Y'ollar bitmedikçe durmak yoktu , doyumsuz hislerim.
O'nsuz belki bir hiçtim ve durdum baktım şimdi neyleyim,
S'onsuz duyguları yaşatan motorum ve litresi 5 lira olan benzinim.
U'tana sıkıla yazıyorum belki ama çeresiz bu dizelerim,
N'e yapsam ne etsem getiremiyorum gündüzüme kaçan gecemi.
G'ören duyan olursa Raga burada, nerede bu ülkenin polisi..!!

10353549_10204212081093070_8989339824244947961_n.jpg

Usta inşallah bulursun motorunuda bide motoruna olan aşkının şiirlerini dinleriz

İnşallah bulunur raga allah kimsenin başına vermesin gerçekten ben her çalıntı olayını duyunca kendim yaşamış gibi üzülüyorm çalan şerefsizlerin allah belasını versin.

Super Moderator
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulursun :(
Bu ara ne kadar çok arttı hırsızlıklar

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun kardeşim. Umarım bulunur.

Bu ara ne kadar çok arttı hırsızlıklar

Kime sorsam aynı şeyleri söylüyor hırsızlıklar bayağı arttı ciddi anlamda.. Gültepe'de çalındı motor hyosung görürsünüz falan aman gözünüzden kaçmasın ..

- Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden..

Belki alakasız olacak ama profilinde Tekirdağ - Ereğli gördüm, Marmara Ereğlisi'nden misin? Ben de oradanım da kışları hep oradayım bu gün de sabaha karşı gideceğim oturur çay içerdik bi'ara. Şimdiden geçmiş olsun inş. tez zamanda aracınıza tekrardan kavuşursunuz.

Belki alakasız olacak ama profilinde Tekirdağ - Ereğli gördüm, Marmara Ereğlisi'nden misin? Ben de oradanım da kışları hep oradayım bu gün de sabaha karşı gideceğim oturur çay içerdik bi'ara. Şimdiden geçmiş olsun inş. tez zamanda aracınıza tekrardan kavuşursunuz.

kamaradere'denim ben bir gün oturur çayımızı içeriz neden olmasın , teşekkür ederim...

Neymişsin sen be istanbul , Nerde bi motosiklet çalınırsa hep istanbul.İnşşallah güzel haberler alırsınız.

Geçmiş olsun arkadaşım, en kısa zaman da bulunur inş. Gerçekten çok arttı bu ara, şimdiye kadar bir şey olmadı dememeli her zaman bıraktığımız yerde bile dikkat etmeliyiz..

Allah razı olsun, inşallah yardımlarla bulunucak. Allaj kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor eğer aşıksanız bir de ömrünüzden ömür gidiyor.. :((

motorsikleti muhafaza edecek korunaklı bir yerim yok, hırsız korkusuna motor alamıyorum iyi mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar