Gerçekten Türkiye nin konuştuğu olayı nasıl bir motosiklet sitesi haber yerine koymaz da ördekleri karşıya geçireni 1. sıraya koyar aklım almıyor. Bu siteyi çok seviyordum gerçekten bakış açım değişti Hayvana verilen değer 1. sırada İnsana verilen değer HİÇ YOK!
Konuda mt yönetimine dair eleştiriler olmuş.
Ne kapasitemiz kalmış ne vizyonumuz. Esasında insanların acılarını paylaşırken ve hissetmeye çalışırken bu tip söylemlere girmekten nefret ederim ama yine de yazma gereği hissettim.
Acı haberi almadan önce bu başlıkla alakalı çok ama çok hassas davranmaya çalıştık.
Konuyu bir ara askıya alıp,birçok mesajı sildik.Çünkü konuyu merhumların ailelerinden takip edenlerde vardı. Onları incitecek,üzecek her mesaja müdahele etmeye çalıştık.
Gerek site içinde özel mesajla,gerekse diğer sosyal paylasım sitelerinden sahsen istisare yaptığımız kişiler oldu.
Sabaha malesef acı haber gelmişti.
Acı haberden sonra bir taziye konusu açıldı.
http://www.motosiklet.net/forum/taziye/134250-engin-okzsuz-ve-abdullah-abimiz%27-e-dualarinizi-esirgemeyin.html
Merhum Engin Abi'nin naaşını karşılamak için bir üyemiz şöyle bir konu açmıştı.
http://www.motosiklet.net/forum/taziye/134265-cenaza-konvoyu-sabiha-gokcen-engin-oksuz-ve-abdullah-turk-abimiz-icin.html
Sitede yapılmayan tek şey ise site yönetimiden herhangi birinin konu açmamış olmasıydı. Ancak mevcut konular büyük titizlikle takip edildi ve ediliyorda.
Böyle bir acıda zaten tüm iki teker tutkunları sorumluluk ve aidiyet hissederek gerekli konu başlıklarını açtılar. Bu mevzuda,konu açmanın üyesi,admini moderatörü mü olur Allah aşkına !
Böyle bir konuda bu şekilde bir yazı yazdığım için çok özür diliyorum herkesten. Ama eleştirininde bir sınırı olmalı,acının,matemin olduğu yerde birleştirici olunmalı,ayrıştırıcı değil !
Konuda mt yönetimine dair eleştiriler olmuş.
Ne kapasitemiz kalmış ne vizyonumuz. Esasında insanların acılarını paylaşırken ve hissetmeye çalışırken bu tip söylemlere girmekten nefret ederim ama yine de yazma gereği hissettim.
Acı haberi almadan önce bu başlıkla alakalı çok ama çok hassas davranmaya çalıştık.
Konuyu bir ara askıya alıp,birçok mesajı sildik.Çünkü konuyu merhumların ailelerinden takip edenlerde vardı. Onları incitecek,üzecek her mesaja müdahele etmeye çalıştık.
Gerek site içinde özel mesajla,gerekse diğer sosyal paylasım sitelerinden sahsen istisare yaptığımız kişiler oldu.
Sabaha malesef acı haber gelmişti.
Acı haberden sonra bir taziye konusu açıldı.
http://www.motosiklet.net/forum/taziye/134250-engin-okzsuz-ve-abdullah-abimiz%27-e-dualarinizi-esirgemeyin.html
Merhum Engin Abi'nin naaşını karşılamak için bir üyemiz şöyle bir konu açmıştı.
http://www.motosiklet.net/forum/taziye/134265-cenaza-konvoyu-sabiha-gokcen-engin-oksuz-ve-abdullah-turk-abimiz-icin.html
Sitede yapılmayan tek şey ise site yönetimiden herhangi birinin konu açmamış olmasıydı. Ancak mevcut konular büyük titizlikle takip edildi ve ediliyorda.
Böyle bir acıda zaten tüm iki teker tutkunları sorumluluk ve aidiyet hissederek gerekli konu başlıklarını açtılar. Bu mevzuda,konu açmanın üyesi,admini moderatörü mü olur Allah aşkına !
Böyle bir konuda bu şekilde bir yazı yazdığım için çok özür diliyorum herkesten. Ama eleştirininde bir sınırı olmalı,acının,matemin olduğu yerde birleştirici olunmalı,ayrıştırıcı değil !
kimse yönetim "neden konu açmadı" diye sorgulamıyor ki.
"sitenin açılışında ördekleri kurtaran motorcu ilk haber olarak geliyor, onun yerine bu konu ilk haber olamaz mıydı" diyor.
daha birbirimizin ne dediğini anlayamıyoruz, bir araya gelip derdimizi nasıl anlatacağız.
Yönetime bir sitemde bulunmadan edemeyeceğim bu konuda:
Motosiklet camiasının büyük kısmını derinden etkileyen, "ciğerini yakan" böyle bir olaya ana sayfada yer verilmesi gerekmez miydi? Ana sayfada "ördekleri kurtaran" motorcunun haberi var ama sevgili Abdullah Abi ve Engin'den söz edilmemiş bile!
Türkiye'nin en büyük motosiklet platformu olmanıza rağmen kortej etkinliğine sahip çıkmadınız, en azından haberini duyursaydınız...
MT'ye yakıştıramadım. Bu da ayrı bir üzüntü kaynağı.