24 Temmuz Ankara-Kızılcahamam fotoları

Giderken pek fotoğraf çekilmek aklımıza gelmedi açıkcası amacımız viraj çalışmaktı son virajlar efsane virajlar :) gerçekten çok zevkliydi gitmişken soğuksu milli parkın en tepesine çıktık.O bunaltıcı havanın ardından tepede soğuk esen bi rüzgar bizi beklemekteydi.

bi bağ evine uğradık

dönüş zamanı geç oldu

bu arada aramıza yenş katılan TORK CANAVARI :) akıllara zarar

gece buluşması

Son düzenleme:

MCV

Güzel resimler ve gezi.Paylaşım için teşekkürler.Asfaltı ağlatmışsınız sanki?

Teşekkür ederiz çok yol da adamın biri ışıklar da durdu geldi arkadaşın yanına çarpar ezerrim diyor :) zoruna gitti onu geçmemiz insanlar daki bu ben o motoru geçecem sevdası nerden gelir hiç anlamam

Teşekkür ederiz çok yol da adamın biri ışıklar da durdu geldi arkadaşın yanına çarpar ezerrim diyor :) zoruna gitti onu geçmemiz insanlar daki bu ben o motoru geçecem sevdası nerden gelir hiç anlamam

İnsanlardaki değilde arabalı insanlardaki o kafayı ben gerçekten hiç çözemiyorum. Hani böyle en ufak böyle yüzde 0,01 falan bir tutunacak ihtimal olsa derimki helal olsun cesaretine ama bunlarınki düpedüz rüya alemi hipnoz hali :cherry:

İnsanlardaki değilde arabalı insanlardaki o kafayı ben gerçekten hiç çözemiyorum. Hani böyle en ufak böyle yüzde 0,01 falan bir tutunacak ihtimal olsa derimki helal olsun cesaretine ama bunlarınki düpedüz rüya alemi hipnoz hali :cherry:

yaw yok adamın karısı annesi yanında biz 3 motorcuyuz :) adamın indirip hış etsek klasik motorcu suçlu olacak tamam abi devam et sen haklısın dedik :) gitti adam geziyi hiçbirşeyin mahvetmesine izin vermeyiz.

Size yakışanı yapmışsınız, helal olsun.
Benim motorumla bile yarışmaya kalkan araçlar oldu, hepi topu 125 cc, arabayla geçti gitti, ışıklarda durdu, yanındaki kıza hava nasıl geçtim yarış motorunu
gibi şeyler söylüyordu, malın önde gideni.

cok güzel gezi olmuş ama söylemeden geçmeyecem şu güzel motorları iyi koruyun hele böyle gezilerden sonra alarm kilit ne varsa :) allah kaza bela vermesin gezilerin devamnı dilerim

çok teşekkür ederim hocam inşallah vakit buldukça gezeriz daha

Güzel bir etkinlik olmuş. Nice kazasız belasız gezilere inşallah...

Bu vesile ile yine aynı güzergahta vefat eden Serdar Sali'yi rahmetle anıyoruz...

haber

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar