Ne olursa olsun bir kazaya motosiklet karisirsa daima motor sucludur; Motor cok tehlikeli ya arabalarida zor duruma sokuyolar.
motosiklet forumunda bu kafa; harika!
Ne olursa olsun bir kazaya motosiklet karisirsa daima motor sucludur; Motor cok tehlikeli ya arabalarida zor duruma sokuyolar.
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/ivana-sert-yeni-askiyla?p=1
hesapta ünlü biri ve cahil değil..
Bana da bu muhabbetten gına geldi artık. Sanki yeterince yokmuş gibi 2 günde 1 bu başlıklardan yenisi açılıyor, çok bilmiş arkadaşlar da küfür-hakaret dolu mesajları buraya yağdırıyor. Kardeşim, çok istiyorsan kask takmayan adamı gider kibarca uyarırsın bu kadar. Ötesine kimsenin hakkı yok. Siz kimsiniz el alemin adamına yok "kask kafalılar", yok "apaçiler", "doğal seleksiyon" vs diye hakaret ediyorsunuz? Sanki her yaptığınız iş 10 numara 5 yıldızmış gibi gelip burda elin insanına küfür etme hakkını nerden buluyorsunuz siz yahu? Hesapta onların iyiliği için, ben kimsenin iyiliği için gidip küfür-hakaret edildiğini bilmiyorum yani bu nasıl iş?
Eğer ben trafiğe çıktığımda arkamdaki araca bir önceki gün kaskı olmayan başka bir sözde motosiklet sürücüsü ve bir sperm israfı "apaçilik" yapıyorsa, o araçlar sırf o dengesizler yüzünden beni de onlar gibi sanıyorlarsa, evet bu bana ve diğer arkadaşlarıma hakaret etme hakkı verir. Kaskı olmayan adam iddia ediyorum daima apaçiliğe eğilimi olan ve güvenli sürüş teori ve tekniklerinden binlerce KM uzakta insan demektir. Bu bir ön yargı değil, doğruyu yanlıştan ayırma durumudur. Bunlardan uzakta olan insanlar ise motosiklet sürücülerini yüceltecek hareketlerden yoksun hem kendi malı ve canını hem de diğer insanların canı ve malını riske atan taşıt sürücüleridir. Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin inş.
Beyin parayla değil bedava.http://gecce.com/magazin/foto-galeri/ivana-sert-yeni-askiyla?p=1
hesapta ünlü biri ve cahil değil..
valla bizim mahallede turluyorum bazen kimsede kask yok, kendi kendime ben mi artıyorum diyorum bu kadar ekipman giymekle ama sonra kendime geliyorum apaçiler naparsa yapsın bizi ilgilendirmez. bu apaçi lafınıda bulandan Allah razı olsun böle durumlarda çok işimize yarıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
kardeşim sen bi kaza videolarını izle öyle büyük kazalar değil he ufak kazalara bak sonra kask özgürlük işimi yoksa başka bişi mi anlarsın belki biraz
Ya bırak allah aşkına, bir önceki gün arkasındaki araca apaçilik yapmışlar da, onların kaskı yokmuş da, kaska takmayan kesin ona buna sataşıyormuş da... O zaman kaskı, tüm korumaları olup da ona buna sataşan adam yok yani? Kask takmamak = herkese salça olmmak yani. Valla kimse kusura bakmasın, kimin kime sataştığını görüyoruz işte. Bir de böyle buralardan konuşmak kolay "sperm israfı" diye, bir de adamın suratına karşı deneyin bakalım neler oluyor görelim?