Kocaeli Mt Bayramlaşma-Tanışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kocaeli İl Temsilcisi
Ramazan Bayramı 1.gününde Kocaeli Mt olarak hem tanışma,hemde bayramlaşma niyetiyle Seka Park'ta buluşuyoruz.

Yer : Seka Park

Saat : 19:00

Çevre illerden katılım göstermek isteyen arkadaşlarımızı da aramızda görmekten keyif duyarız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kocaeli İl Temsilcisi
Sayfayi takipteyim musait olursam bende aranizda bulunmak isterim

Bütün Mt ailesi davetlidir . İsteyen herkes gelebilir . :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

Arkadaşlar Kocaeli'den kimse yok mu ? :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Katılacak arkadaşlar isimlerini listeye ekleyebilirler. Çevre illerden katılmak isteyen arkadaşları da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Katılım Listesi;

1-Ezio41
2-Uğur Ak

soa

Bayramın 1. Günü Malkara keşan hoppala paşam. Beni bekler yolcudur abbas. Sanki hic gorusmuyoruz. 2 günde bir beraberiz zaten buluşma diye yine 3muz olacağız:)

Kocaeli İl Temsilcisi
Bizden başka kimse yok anlaşılan . :)

İzmit tayfasıyla en yakın zamanda buluşmak isterim, 3 senem geçti merkezde. As olun beolummmm :) Bayramda şehir dışındayım, bir dahaki sefere inş :)

Yarın geliboluya gitmesem aranıza katılırdım :( Şimdiden iyi bayramlar arkadaşlar daha sonra hasret gideririz...

Kocaeli İl Temsilcisi
Gelmek isteyenler isimlerini yazarsa güzel olur . Katılım olmazsa eğer , etkinlik iptal olacak arkadaşlar .

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar diliyorum . Kocaeli Mt etkinliğimize yeterli katılım sağlanmadığı için , etkinliğimizi iptal etmiş bulunmaktayız bilginize .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar