Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@afyonlu003 aynisi bendede var arka kisminda bosluk var gidon tarafina dha yakin hatta ufaktan depoyuda cizmiş benim depo kapagim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------

@saykokan bende camın ciziklerini gidermek bide folyo cekmek için sökücektim çok ugrastirir düşüncesiyle yapmadim. Uzerinden yapicam işlemleri artık. Yada ilerde degistirirm belki

Arkadaşlar merhaba bugün kırmızı ışık da dururken birşey fark ettim benzin depesonun kapağınin alt kısmı hafif bi şekilde acik duruyordu kenara çektim actim tekrar kapattim gene aynı şekilde durdu acaba ben mi yanlış kapatıyorum yoksa her motorda mı o şekilde duruyor ??

Hocam bende de aynı şekilde.. Ben kilitledikten sonra aşağı doğru çekiyorum aynı seviyede eşitleniyor..

@zsturkmen hocam aynen çizmiş benim depoyuda olmassa akşam @mitqondri nin dediği gibi yapayım olmazsa birşey ler yapmak lazım

@zsturkmen hocam aynen çizmiş benim depoyuda olmassa akşam @mitqondri nin dediği gibi yapayım olmazsa birşey ler yapmak lazım

Hocam bu arada benzin aldığınız yerlerde dikkat edin.. Pompacılar kapatmayı tam beceremeyebiliyorlar.. Ben ilk benzin almaya gittiğimde pompacı ters kapatmaya çalışıyordu.. Çizmesin diye elinden aldım.. Artık kendim kapatıcam bu saatten sonra.. ;)

@mitoqondri üstad benzin alirken kapak malum elimizde kaliyor şaka gibi anahtar üstünde oldugu icin once benzini aliyorum kapatiyorum motoru cekiyorum köşeye odemeyi yapiyorum birakirmiyim pompacinin eline :) sakasi biyana sürekli ayni yerden yakit alirim pompaci arkadaslarda tanirlar sagolsun ilgilenirler gerektigi gbi :)

Bugün gidip aldım sonunda kaç aydır bekliyorum :) Ekipmanımı alamadım daha bu hafta ünivertsiteyede kayıt oldum hiç para kalmadı :pale: Babamın montunu ve kaskını kullanıyorum geçiçi süreliğine. Tahminimden çok daha iyiymiş cbr 250 5 km/s ile giderken bile düz çok rahat gidebiliyor. Ybr kullanıyordum o daha ağır hissettiriyo cbr gerçekten başlangıç motoruymuş. Ybr çok daha kolay kullanımı var daha yüksek daha ağır olmasının aksine çok daha rahat zaptediliyor. Egzos sesi fazlasıyla tatmin etti beni hiç tek silindir sesi yok çok güzel kulağa hoş gelen bir sesi var. Gidişine laf yok zaten 70km oldu bugün gerçekten kimseyi pişman etmez.

Bende bırakmam pompacı abilere @zsturkmen dediği gibi yapıyorum :) abi motorun herşeyi tam da şu benzin kapağı bozuyo :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

@Mystic80 hayırlı olsun hacım allah kaza bela vermesin :) bende geçen honda bayi sinde baktim kirmiziya ayrı birşey resmen :)

@afyonlu003 teşekkürler aslında siyah istiyordum ama kırmızıda hoşuma gidiyordu bende kırmızıyı aldım ama gerçekten çok güzel bu renkte :)

@mystic80 hayirli olsun gule gule kullan tekerin düz gitsin. Birde kırmızı daha guzel geliyo bna bn sifir alsaydim kirmizi istiyordum 2.el siyah denk geldi aldim biraz temizlik titizlik varsa siyah çok ugrastiriyor iki basiyorum bir siliyorum :)

teşekkürler sizede hayırlı olsun :) Evet siyahı bolca temizlemek lazım kırmızıya o kadar gerekmiyor ve daha dikkat çekici yani dikkat çekmek isteyenler kırmızı alması yeterli diyebilirim

Hocam nick'leri yazmak zor oluyor.. En azından isimlerimizi yazalım daha rahat yazışalım diyorum ben..
Adım Zeki yaşım 24 bence daha iyi olur düşüncesindeyim..

Ayrıca @mystic80 hocam motorunuz hayırlu uğurlu olsun.. Tekerin hep yere düz bassın.. Allah kaza bela ceza göstermesin İnşallah.. :)

Bu motorda tek rahatsız olduğum yeri benzin kapağı.. Açıyosun elinde kalıyor.. Çok saçma olmuş.. Yeni kasaya geçtiniz insan şunu bir düzeltir..
Bu arada ben benzin olarak shell 95 oktan kullanıyorum.. Sizler neler kullanıyosunuz ?

Haklısın zeki abi benim adım da hakan 19 yasindaym. Bende genellikle opet ve aheel 95 oktan kullanıyorum

Evet böyle daha iyi zeki abi de buluşma icin konuştuk sadece 2 kisi olumlu bakti kimse mesaja karsilik bile vermedi :)

Bugün gidip aldım sonunda kaç aydır bekliyorum :) Ekipmanımı alamadım daha bu hafta ünivertsiteyede kayıt oldum hiç para kalmadı :pale: Babamın montunu ve kaskını kullanıyorum geçiçi süreliğine. Tahminimden çok daha iyiymiş cbr 250 5 km/s ile giderken bile düz çok rahat gidebiliyor. Ybr kullanıyordum o daha ağır hissettiriyo cbr gerçekten başlangıç motoruymuş. Ybr çok daha kolay kullanımı var daha yüksek daha ağır olmasının aksine çok daha rahat zaptediliyor. Egzos sesi fazlasıyla tatmin etti beni hiç tek silindir sesi yok çok güzel kulağa hoş gelen bir sesi var. Gidişine laf yok zaten 70km oldu bugün gerçekten kimseyi pişman etmez.
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/661/7e15c2.jpg[/URL]
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/902/8ddcf4.jpg[/URL]
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/909/21e975.jpg[/URL]
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/661/f9fd55.jpg[/URL]

Hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin. Bende ilk kez 250r kullandım bugün teslim aldım bayiden. Daha önce egitimlerde ybr125 ve cbf150 kullandım ama gerçekten motor güzel:) kaski takınca bile egzoz sesi hoşuma gitti :)
Boş alanda çalışacağım pendik sahilinde pazar kurulan yer var otelin yanında gelmek isteyen varsa gündüzleri 1 ile 3 arası gideceğim boş olduğumda alışmak için katilmak isteyen olursa beklerim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Mystic80 pendikten mi aldın motoru yoksa :p

Eveet arkadaslar, ben bugra 18 yasindayim 1200 km oldu motorumu alali, istanbul anadolu yakasinda oturuyorum, gezi, bulusma vs olursa gelmek cok isterim. Ayrica motorun begenmedigim ozelligi lastikler harbiden cok zor isiniyor, bide bahsettiginiz gibi benzin deposu kapagi elde kaliyo :S dip not : Repsol candir :D saygilar

Merhaba buğra kardeş :) gezi buluşma falan düşünüyoruz bayram dan sonra gelirsen memnun olurum :) bu arada lastiklere dikkat aşırı kaygan ama arada çok zevkli oluyor tabi benim düşüncem bu :) tekerin düz bassın kardeş hayırlı geceler :)

Yağ olarak habgi markayı kullanıyorsunuz ?

Geçen yağı değiştirdim.

Eskiden castrol kullanıyordum.

İpone ye geçtim. Titreşim arttı gibi. Siperlikten vızıltı gelmeye başladı ekstra titreşimden ötürü.

Siz ne diyorsunuz ?

İpone vs diğer yağ ile bilgisi olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar