Kimseden ses çıkmadığına göre herkes memnun ve gazlamayla uğraşıyor sanırım =) Çanakkale grubu olarak iftar yada iftar sonrası etkinliği düzenlemeye ne dersiniz ?
Kimseden ses çıkmadığına göre herkes memnun ve gazlamayla uğraşıyor sanırım =) Çanakkale grubu olarak iftar yada iftar sonrası etkinliği düzenlemeye ne dersiniz ?
dün gece saat 1 gibi bayır dondurmacısının orda oturuyodum esenler tarafından 5-6 tane rks indi aşaya doğru tam kalktık gidiyoduk 3 tane daha denk geldi çanakkalede baya var bu aletten
Onumuzdeki hafta ici mutlaka yapalim biseyler![]()
herkese selamlar zincir biyerlere sürtüyor daha 1400 kmdeyim zincir gevsemis normalmmiidir acaba bide plakayı nasıl tutturucam akıllı vda ile tutturduk bi vida düşmüş) silikon filan işe yararmı bide ankarada kaç kişiyiz arkadslar
Kullanıcılara soracak olursak analog gösterge mi dijital gösterge mi daha iyi ? Motorun kronik arızaları var mıdır ?
hergün işe gidip gelirken 20 kilometre yol yapıyorum bunun 15 kilometresini 80-100 arası hızlarla kat ediyorum geri kalanı şehir içi. her hesaplamamda 13 litre benzin ile 430-450 kilometre yol gidiyor
zincirin uzaması normal gerdirirsiniz iş biter, plaka civatasını akıllı somun veya iki tane somun kullanın toplamda iki civataya dört somun takın sorun kalmaz. silikon bir işe yaramaz.
2000-4000 devir arasında gazı kesip tekrar gaz verdiğimizde sanki motorun sesi hırıltılı gibi yada motorla çok tecrübem olmadığından garip geliyor. Aldığım günden bu yana şehir içinde 600 km yapmışım ki bunun hemen hepsi ev ile iş yeri arasında yapıldı =)
Hakan, Bırak artık şu motoru dinlemeyi. hırıltısı, zırıltısı bitmez bu meretlerin. Sen sadece temiz kullanmaya bak. Zincirini her 200- 300 km de yağlamayı unutma yeter. Çanakkale manzaralı fotoğraflar nerede? Sen onlardan haber ver.
2000-4000 devir arasında gazı kesip tekrar gaz verdiğimizde sanki motorun sesi hırıltılı gibi yada motorla çok tecrübem olmadığından garip geliyor. Aldığım günden bu yana şehir içinde 600 km yapmışım ki bunun hemen hepsi ev ile iş yeri arasında yapıldı =)
ilk motorum ve vitesli motor kullanmayı bunla beraber öğrendim. Elimden geldiği kadarıyla her şeyini öğrenmeye anlamaya çalışıyorum. Üniversiteye başlamadan önce marangozda çıraklık yapmıştım. Ustam şöyle derdi " Gözün işte, kulağın kullandığın aletlerin sesinde olsun. Cihaz düzgün çalışıyor olsa bile sesiyle ne durumda oşduğunu belli eder". Belki motor arıza çıkarmayacaktır veya normaldir ama farklı seslerin sebebini de öğrenmek, anlamak istiyor insan :cat: cevaplar için teşekkürler.