Motorumu az önce alıp eve getirdim. Koruma demirini şimdilik taktırmadım, sebebi de demirim alt bağlantısı için motor bloğunun bağlı olduğu civatayı söküp değiştirecek olmaları oldu. Açıkçası yeni motora kıyıp da yaptırmak istemedim. Biraz alışayım belki 1000 km bakımında taktırırım. Şu an her şey yolunda, sadece motor nedense arada 3 bin devirde takılı kalıyor. Bunu gaz telinden yaptığını sanıyorum ve yeni olmasına bağlıyorum. Birkaç gün geçmezse servise götürürüm. CBF 150 süper rahat ve son derece stressiz, sakin bir motor. Torku da gayet yeterli geldi. Bir de Kappa çanta aldım ki on numara ve Shad SH33'ten çok daha kaliteli. Herkese tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
Kasayla ilgisi yok, 2014 üretimi ise 2014 model oluyor. Yoksa 2013'ten bir farkı yok, sadece kağıt üzerinde yeni model gözüküyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
Ben 2014 dediklerine pek inanmıyorum abi . 2014 dedikleri kasa ile 2013 aynı hiç bir farklılık yok . Sonuçta olması gerektiği fiyatta değil cbf . Şuan 5800 tl , austos ayında düz 6000 tl olacak büyük ihtimal . Sene sonunda da 7000'i zorlayacak .![]()
Kasayla ilgisi yok, 2014 üretimi ise 2014 model oluyor. Yoksa 2013'ten bir farkı yok, sadece kağıt üzerinde yeni model gözüküyor.