Böyle kaza mı olur!!!!

haberin linki:
http://www.ensonhaber.com/duzcede-otomobil-ile-motosiklet-carpisti-1-olu-2014-07-12.html

haber metni:
Düzce D-655 Karayolu Karaca sapağında gece geç saatlerde meydana gelen kazada; Düzce istikametine gitmekte olan Gökhan Uzun idaresindeki otomobil önünde ilerlemekte olan 68 yaşındaki Abdullah Ersoy idaresindeki motosiklete çarptı.

SAVRULARAK OTOMOBİLİN BAGAJININ ÜSTÜNE DÜŞTÜ
Abdullah Ersoy, çarpmanın etkisiyle savrularak otomobilin bagajının üstüne düştü. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi bagajın üstünde bulunan Abdullah Ersoy'un yaşamını kaybettiğini belirlerken, cesedi Düzce Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis, otomobil sürücüsü Gökhan Uzun'u gözaltına alırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
ceset_2514.jpg

Böyle kaza olmaz arkadaş sen nasıl arkadan bir motora vurursun bu hızla ki amca savrulmuş ta arkaya kadar, yazıktır günahtır

Bence makasta olmuştur. Durup dururken gelip vurduğunu sanmıyorum. şerefsizliğine dibine girip dokunanlar varda kasıtlı bu kadar olamaz bence.
ALLAH rahmet eylesin çok üzücü

Motosikleti
Cbr 650F
Bence makasta olmuştur. Durup dururken gelip vurduğunu sanmıyorum. şerefsizliğine dibine girip dokunanlar varda kasıtlı bu kadar olamaz bence.
ALLAH rahmet eylesin çok üzücü

makasta olduğunu nasıl anladın ilginç?
tümseklerde ile arkamı kollarım kaç defa sağa kaçmasam üzerime çıkacak dengesizler görüyorum. arkamı kollamasam benzer şeyler başıma gelebilirdi. ezbere konuşmayalım lütfen.

Allah rahmet eylesin
Allah hepimizi korusun

Bazen öyle oluyorki arkami kontrol etmekten onume dikkat veremiyorum bazıları arkadan cildirarak geliyor resmen çok takintili oldum arkadan gelen arac konusunda

Allah rahmet eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar