Kazasız belasız hayırlı yolculuklar, Rizede 7 yıl çalıştım ve özledim oraları, İnsanların aklına Karadeniz deyince genelde uzungöl ve ayder geliyor, işim nedeniyle Rize'de gitmediğim yayla dağ tepe kalmadı gerçi çoğunun adını unuttum ve karıştırır oldum

, görülmesi gereken müthiş yerler mesela verçenik yaylası aklımdan çıkmaz. Küçük bir araştırmayla öğrenilebilir, özellikle yabancı turistlerin çoğu bizim pek adını bilmediğimiz yaylalara çıkıyor.
Ek olarak Ayder yaylası ki betondan bir yayla olmaya başladı, Karadeniz kültürünün iyi yaşatıldığı bir yer bu bakımdan çok iyi, geceler nazlı çiçekte bol bol horon tepebilirsiniz.
Bu arada Rize için konuşmak gerekirse, Rize merkezde Huzur lokantasına uğrayın yemekleri güzeldir sütlacı muhakkak tavsiye ederim, Huzur da çok zaman geçirmişliğim vardır, vallahi anlatırken özledim, Çalışanlarıyla arkadaş dost olmuştuk ailece görüşürdük.
Çamlıhemşine vardığınızda yeşil vadi restaurant var orda da güzel yemekler yiyebilirsiniz. Ben de en kısa zamanda Rizeye gdip gelmek istiyorum, İnşallah nasip olur.