Meşhur Mullholland yolundaki kazalardan derlemeler...

Virajlarıyla meşhur mullholland yolundaki kazalardan derleme bir video buldum , ders çıkarılabilir..

izlemenizi tavsiye ederim , ayrıca yapılan hataları tecrübeli arkadaşlar söylerse bizlere de katkıları olmuş olur..

Not: video seri şekilde devam eden derlemedir , youtube girerek izleyiniz...

http://www.youtube.com/watch?v=sYxU_lYBHpY&index=1&list=PL467A2492C0B9CBFF

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok güzel paylaşım, ne tür öküzlerle aynı gezegende yaşadığımızı görüyoruz.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
İnternet bağlatmışsın hayırlı olsun.

Çok tecrübeli değilim ama bazı kazalarda bakış yanlış yerlerde bisikletlilere çarpan arkadaşta ve bayıra çıkanda.Bazıları viraj çıkışında erken gaz çok güç uyguluyoarlar arka teker bırakıyor yeri bazıları da hızlı gelip ön tekeri kitliyor...

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Mullholland yolu ile Nordschleife - Nürburgring pisti ikisi de kazalar konusunda efsanedir.Olay öyle video da göründüğü kadar basit değil.Artık virajların eğimlerinden mi,arka arka virajlardan mı,viraj görüş açısından mı bilemiyorum ama hiç olmayacak kazalar meydana geliyor.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Benim anlamadığım, çekenler 7/24 kamp mı kuruyorlar orada

Güzel paylaşım, adamlar acemi değil kimse akıl vermeye kalkmasın virajda vardır sorun.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Buyurun arkadaşlar bu da kazaları ile ünlü Nordschleife - Nürburgring pisti.

Mullholland yolu ile Nordschleife - Nürburgring pisti ikisi de kazalar konusunda efsanedir.Olay öyle video da göründüğü kadar basit değil.Artık virajların eğimlerinden mi,arka arka virajlardan mı,viraj görüş açısından mı bilemiyorum ama hiç olmayacak kazalar meydana geliyor.
Güzel paylaşım, adamlar acemi değil kimse akıl vermeye kalkmasın virajda vardır sorun.

Bazı kazaların nasıl olduğunu anlaymadım lakin bir çoğunda hatalar gözüküyor bence...

Onu bunu bilmem de, bisikletlilere çarptığı videoda kenarda izleyen ablanın çatalı efsane esas :))

yahu karayolları ne bileyim devletin bir kurumu hiç müdehale etmiyor anlamadım. Millet film izler gibi çerezini kamerasını kapan düşenleri çekiyor :) gerçekten tuhaf . yola gelecek olursak hani gizli buzlanma vardır ya burada sanırım etraf kumdan oluştuğu için yolda toz parçası çok fazla galiba. Bariz bir şekilde özellikle arka lastik bir yerden sonra yer ile olan teması resmen kayboluyor. yalnız adamlara helal olsun tam techizatla kullanıyorlar bizim buradaki apaçi arkadaşlar gibi kısa kollu ile sürmüyorlar zira kazaların 5 in 4 ü herhalde ölümlü olurdu özellikle bariyerlere giren arkadaşlar için söylüyorum bunu.

Hahahhaha abi bu nedir ya adamlar tabutçu gibi düşeni topluyolar yerden. Çok olağan bir şey olmuş onlar için :cherry:

İyi Güzelde Madem Bu Kadar Viraj Hastasısın Yatmak İstiyorsun, Harley'in Üstünde Ne İşin Vat Al Bi SS.

17-18-27-31 inci videolarda kontra tekniğinin uygulanmaması/yanlış uygulanması bariz şekilde görünüyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------

50'inci videoda virajı çok dar alıyor şerit işaretlerinin üzerinde ve yol ıslak. Kaza için bütün şartlar bir araya gelmiş

benmi yanlış görüyorum yoksa verilen videoda sadece harley bir motorun düşüşümü var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar