İlk motor

Şimdi yandın :)

Gelicek yorumları dikkatlice oku :)

Cem abi iyice canavar yaptın forumu :) kardeşim bütçeni belirle ilk olarak kask, mevsimlik mont ve dizlik al arta kalan parayla motoruna bak. Ne gerek var dersen forumda 60 km/s ile asfaltta sürüklenme ile oluşan yanıkların resimleri var. Basit çizik sanma oluşan ısı komple derini eritiyor.

http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/133466-izmirde-cbr-250-ile-2-ay-dolmadan-olum.html bu paylaşım karar vermene yardımcı olur umarım

2.el 10 mılyara satan arkadaslarım var tanıdıklarım var en fazla 10.5 verırım daha stajımda var olur 12.5 yetmezmı sımdılık o kadar ? ben ızmırde okuyucam hız yapmam zaten uni icin dıyorum

motor harıcı 1000 1350 felan

http://www.motosella.com/index.php
Bu sitede baslangic seti diye bisey var. Kask mont dizlik ayakkabi eldive boyunluk bile var. 1200 liraya veriyolar hepsini. 1200 liraya birinci sinif kask eldiven almaktansa orta seviye her mazemenin olmasi kaza aninda seni cok daha korur. Motora hic bi zaman eksik koruma ile binme ve unutma motor kazalarinda en sik karsilasilan durum ayak bilegi kirilmasidir.

1. sınıf almam yanı orta sınıf ılk motor ıcın ıdealdır bence.Eksıksız Allahın ıznıyle hepsını alırım sızden gelen bılgılere dayanarak :D Sagolun beyler ucuzda olsa hepsını alırım. Sız en fazla ne kadar edecegını soyleseydınız yeterdı bende 1200 tl yeter gıbı

bak şimdi ben sana söyliyim

bana göre şimdilik uygun olanları yazıyorum

ls2 çene açılır yada fullface kask 250
mont 250 400 tl cıvarı venom richa vs.
eldiven aldığın markaların eldivenleri var 50 100 arası
pantolon geçen biri 220 tl dedi
yada dizlik al 60 tl
bot fiyatını bilmiyorum

başlangıç için ideal yada dahada param var dersen kalite seviyesini arttırabilirsin

hemde nasıl duzersın varya

bak sayıyorum

nolan n86 gunes vizorlu
revit gtr air mont
revit eldiven
tech90 pantolon
bot

artabılır bıle

yolda giderken ruzgar elini üşütür ve ısı hissini kaybedersin böylece fren hissinde azalır önde ilerleyen araçlardan taş sıçrayabilir

allah göstermesinde düştün diyelim reflex olarak elini yere koymak isticeksin gerisini sen düşün artık ne olacağını

ama seni koruyan ekipman onlar gerekli olan şeyler olmazsa olmaz diye bi tabir varya o hesap işte

girecek diye düşünme işte :) seni koruyacak ekipmanlar onlar allah muhafaza elinin kırılmasını yarılmasını istermisin bi sevda uğruna ordan kısıcam burdan kısıcam diye elindenmi mağdur olucaksın

rica ederim bunlar bizim vazifelerimiz heves heyecan var şimdi ama gerekli bunlar inan bunlar yarın öbürgün başına geldiğinde anlıcaksın aslında:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar