bende modifiye merakı olduğu için ucuz yollu bir şey bakıyorum. mx te bazı özellikler hoşuma gitti mesela selede çizgi çizgi şeklinde üzerine oturunca açılan kısımlar var ve baya geniş duruyor benim mg de sele 8 bin km den sonra otur kalk yaparken iz oluştu ve o izlerden yırtıldı. motor kalıplı en önemlisi alttan egzantirikli cg218 cc olur mis gibi
fiyatıda iyi
mx o kadar olur mu boora 218 ccsagol halit insallah. arada resim felan paylas forum bos kalmasinosiman o km gercekse eder piyasasi yuksek onlarin. karar senin satarkende satiliyor honda yamaha
benimkide oyle diyor du aldim 2 gün sonra gösterdim ertesi sabah ekmek almaya git dedimotor gelmis buradaki bayinin onunde gordum kimseye demeden gidip alsam nasil olur acabababam motoru parcalarim diyordu para bosuna gitmesin bide
![]()
motor gelmis buradaki bayinin onunde gordum kimseye demeden gidip alsam nasil olur acabababam motoru parcalarim diyordu para bosuna gitmesin bide
![]()
arkadaşlar merhaba sizinkine benziyor diye buraya yazmak istedim kendi motosikletim 150 mg king.bu modifiye olayında benide bilgilendirirmisiniz mesela benim motosikletim 250 cc yapılabilirmi yapılırsa neler yapmam gerekiyor,iyi mi olur kötümü olur yakıtda ne gibi değişmeler olur.beni biraz çekmiyor motor ayıptır söylemesi biraz ağırım 96 kg tulum felan elbiseleri giyince depodaki benzin vs motor zorlanıyor haliyle yakıt da artıyor bu yüzden 250 cc motor alacak durumumda yok yardımcı olacak arkadaş illaki vardır aranızda
iyi akşamlar herkese. ben 125 lik kangda motoruma 65.5 silindir attırdım.krank ,üst kapak değişmedi .fakat motordan 250 km sonra bu ses gelmeye başladı. takan kişiye sordum ne oldu bu motora diye ,bu ses nedir dedim.ya kranktan dedi yada silindiri yemişssin dedi. açıp bakmak lazım diyor. bende sizlere sorayım dedim. videoyu ekledim dinleyin sesi sizlerin yorumu ne olacak .tekrardan iyi akşamlar
https://www.youtube.com/watch?v=fQjopmPIqBg&feature=youtu.be