Mecnun Leylasına Kavuştu :) Resimler İçerde :)

makinam bu arkadaşlar 5 aydan sonra alabildim :) fiyat soracak olan arkadaşlar değerinden 2 bin tl daha fazla verdim.fakat kafam rahat zımba gibi makına maşallah hatası yok çok şükür.bu mutlulugu sizinlede paylaşmak istedim.bu arada makınayı 1 temmuzda aldım anca resim paylaşabıldım :)

Hayırlısı olsun çok güzel gerçekten Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.

Hayırlı olsun tekerin düz bassın. Bu çalınma olaylarından sonra tek tavsiyem iyi 1-2 kilit bak bence hatta kilit araştırırkende boş bırakma motoru ufak tefek bir şeyle kilitle güzel bir kilit alana kadar. :pale:

Bu arada çok güzel gözüküyor motor kıskandım açıkçası. :cat: Kazasız belasız inşallah

600 rr yazısı çok başarılı olmuş :) güle güle kazasız belasız ;)

Allah razı olsun arkadaşlar.darısı isteyenlerin başına inşallah.aman maşallah deyinde nazar değimesin :) şimdilik çok güvenilir bir yerde :) sırf gıcıklıgına sahibindene koydum millet satmak maksadım yok o parayı veren çıkarsa veririm zaten yüksek fiyat çektim :)

Allah razı olsun arkadaşlar.darısı isteyenlerin başına inşallah.aman maşallah deyinde nazar değimesin :) şimdilik çok güvenilir bir yerde :) sırf gıcıklıgına sahibindene koydum millet satmak maksadım yok o parayı veren çıkarsa veririm zaten yüksek fiyat çektim :)

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Kendim almış kadar sevindim en sonun'da kavuştun makina'ya :) Yakışıklı makina. km nerelerde?

Çok süper bir makine.
Kazasız,belasız kullanın inşallah.

Leylamı mı hanimiş nerdeymiş :queen:

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin, Benim sevdiğim nadir motorlardan :p

çok seksi :) iyi günlerde kullan allah kaza bela vermesin, çok göz kalır bi nazarlık tak mutlaka.

Hayırlı olsun kazasız belasız , bu leyla'lar türkiye'de sayılı herhalde ?

Cok guzel bir secim oldukca albenisi ustnde bir makine Rabbim kazasiz belasiz binmek nasip etsin. Masallah nazarlardan sakinsin cihazin.

çok sagol arkadaşlar.güzel dilekleriniz için.Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.kötü gözlerden sakınsın. bildigim kadar türkiyede 100 adet var ama eminde değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar