- Katılım
- 28 Tem 2013
- Mesajlar
- 100
hepinize merhabalar, 4 yıl aradan sonra tekrar gt250r aldım. 2013 model üzerinde michelin pilot power 2 ct lastik var, K&N performans hava filtresi var.. öncelikle koruma takozu takmak istiyorum,ardından uzun fara zenon ve güzel bir egzoz düşünüyorum. 4 yıldır 250r piyasasından uzak oldugum için ne nerede nasıl şuan hiçbirşeyden haberim yok. yardımcı olmak İSTEYEN var ise memnun olurum zira tek tek forumdaki mesajları okuyup arasından bulmak için yeterli vaktim malesef yok.
birde motor 11250 km de, servis bakımı 12.000-12500 arası yazıyor. bakım ücreti nekadar? neler yapıyorlar? garantiden düşürmeye gerek var mı? yoksa ille servise mi gideyim ne dersiniz?
Hayırlı olsun. Servis bakım işçiliği en son 80 liraydı sanırım yada 60. Garantiden düşürmeye gerek yok en son enxdesign nikli arkadaş sensor vs sorunu yaşamıştı garantiden hallettirmişti. Garanti onemli. K&N filtre yağlı mı?


