ramazan bayramında canakkele

merhaba arkadaşlar ben ankarda oturuyorum ramazan bayramının 2 gününde canakkaleye gitmeyi planlıyorum yol arkadaşı arıyorum yanıma.
motorum 2014 cbr 250

O gün bir gelsin de bakarız.

Bende son gittiğimde 57 nci Alay şehitliğini gezememiştim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

arkadaşlar merhaba , bende bayramın 2. günü fethiye'den çıkmayı planlıyorum. ilk gece izmir de kalıp ertesi gün balıkesir ve çanakkaleye gececeğim. Çanakkale'de uygun fiyatlı nerede kalabilirim acaba , eşimde olacak şuan öğretmenevleri tavsiye ediliyor ama daha önce hiç otel yada benzeri yerde konaklamadım. o yüzden bilgim yok , zaman yaklaştıkça hepimizin rotaları ve kalma yerleri netleşir daha iyi olur.

arkadaşlar merhaba , bende bayramın 2. günü fethiye'den çıkmayı planlıyorum. ilk gece izmir de kalıp ertesi gün balıkesir ve çanakkaleye gececeğim. Çanakkale'de uygun fiyatlı nerede kalabilirim acaba , eşimde olacak şuan öğretmenevleri tavsiye ediliyor ama daha önce hiç otel yada benzeri yerde konaklamadım. o yüzden bilgim yok , zaman yaklaştıkça hepimizin rotaları ve kalma yerleri netleşir daha iyi olur.

http://dardanos.comu.edu.tr/index veya öğretmen evleri hesaplı olur. Otel fiyatlarını inan hiç bilmiyorum ama sıkı pazarlık yapmanı tavsiye ederim.

Bende çanakkale turu yapmak istiyorum düşünebilirim (ama her bayram oldugu gibi kan gövdeyi götürdügünden acayip derecede trafik kazaları ve çılgın psikopat şöförlerle karşı karşıya kalmak istemedigimden dolayı bayramdan sonraki haftalar butür gezileri yapmayı planlıyorum)

bodrumdan katılabılırım bende uygun olursam gelırım canakkaleyıde bayac bılıyorum ıyı olabılır.

herkese selam arkadaşlar bayramdan sonra tanışma ve bir grup oluşturma amaçlı kısa bir tur planlıyorum istanbul kısa mesafe şimdilik.Kilyos veya riva ben kamp yapmayı düşünüyorum 1 veya 2 gece daha önce böyle bir organizasyon yaptık çok eğlendik.Birkaç arkadaş hariç diğerlerinden allah razı olsun...katılmak isteyen varsa buradan yazsın arkadaşlar.daha sonra detayları yazacağım..yanlız daha önceki gezimizde iki arkadaş madde kullanıp olay çıkardılar rezil ettiler bizi.kendilerine gereken ders verildi..Böyle arkadaşlar varsa hiç teşebbüs etmesinler...uyuşturucuya hayır...amacımız tanışmak kaynaşmak gülüp eğlenmek.saygı kuralları çerçevesinde......HERKESE SAYGILAR....

Gelin bayramdan sonra ilk haftasonu gidelim yani 2-3 ağustos :) bende Tekirdağ/Malkara'dan katılırım :) zaten aklımda vardı çanakkale gezisi falan. Hatta bir günlükte kamp yapabiliriz çadırı matı atın motora çıkıp gidelim :)

merhaba arkadaşlar ben ankarda oturuyorum ramazan bayramının 2 gününde canakkaleye gitmeyi planlıyorum yol arkadaşı arıyorum yanıma.
motorum 2014 cbr 250

Merhaba;
Ben Ankara Kucuk CC Gurubundan Hürkan , hiç okadar uzun bir yola kucuk bir makine ile cıkmadım ama çanakkalede gitmek istediğimyerlerden biri...:silent: Şuan tam net değilim ama guruptaki diğer arkadaşlarımın da görüşlerini alarak belki onlarında katılımları olur Çanakkale'ye gelebilirim.. Hem ikimizde Ankaradayız beraber hazırlıgımızı yapar yola cıkarız. :)
Cep numaramı özelden yollarım , haberleşelim , olmadı bugun yarın nezaman musait olursan hem tanısır hemde konusuruz.. :cat:

motorum 2014 cbr 250

Selam Bayramda İş durumunu Ayarlarsam bende Bir Çanakkale Turu yapmayı istiyorum Bakalım Kısmet eğer olursa İstanbuldan sana katılabilirim Motorumda 2014 Model Hyosung 250r

Bayramdan sonra 2 günlüğüne bi saros sonra şehitlik truva vs. yapıp gelmeyi düşünenlerdenim :)

Konaklamak için Turizm Uygulama Oteli ni deneyebilirsiniz. Temiz ve makul fiyatlıdır genelde.

Doğada konaklamak varken kapalı alan otel falan gerek yok bence :) çadır mat uyku tulumu alacaksın tamamdır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar