Hangi cup u önerirsiniz

Arkadaşlar merhaba;.

Arabamı değiştirdim paraya ihitiyacım olduğundan honda cb 125 ace motorsikletlimi sattım. Şimdi ş.içi kullanım için vergisiz 100 lük cup almayı düşünüyorum.20 senedir motor kullanıyorum fakat fazla param olmadığından çin malı işimi görecek,parçası bol bir motorsiklet almayı düşünüyorum.Cup motordan fazla anlamam ama daha önce kullandım ş.içi işimi göreceğini düşünüyorum. Bana marka konusunda iyi kötü yanlarıyla yardımcı olabilir misiniz.Lütfen ucuz olsun diye düşündüğümden honda innova yada yamaha demeyin. Teşekkürler

Ben de mondial diye düşündüm ama genelde hepsi aynı gibi

Ben sizin yerinizde olsam bütçem kısıtlı ve cup alıcaksam Mondial 100 SFS cup alırdım. Yada cup fiyatına şu an mondial'in 600 lira fiyat düşürdüğü 125 MG Grumble modelini alırdım 2.235 tl.

CB125'den İnip Çinli Cup'a Binerseniz Her Gün Kendinize Lanet Edersiniz.

Çinli Cup Sahibi Olarak Söylüyorum :)

Ben sizin yerinizde olsam bütçem kısıtlı ve cup alıcaksam Mondial 100 SFS cup alırdım. Yada cup fiyatına şu an mondial'in 600 lira fiyat düşürdüğü 125 MG Grumble modelini alırdım 2.235 tl.

Sıfır almayı düşünmüyorum benim için ş.içi cup uygun ve vergisiz. Genede teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

CB125'den İnip Çinli Cup'a Binerseniz Her Gün Kendinize Lanet Edersiniz.

Çinli Cup Sahibi Olarak Söylüyorum :)

Çok haklısın katılıyorum ama imkan meselesi diyelim :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------

kuba XY100-E al derim ben

Kuba benimde hoşuma gitmişti,parçada sorun çekermiyim

sanmıyorum kuba şuanda yelpazesini genişletiyor istanbulda servis sıkıntısı yok hatta numarasını bile verebilirim sana

Teşekkür ederim Çorum da yaşadığım için buralarda pek servis ve bayiler aktif değil kime sorsak garantide sorun oluyor sürekli farklı modeller çıkardığından tavsiye edilmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar