şimdi harbi nonoşluk yapıyosun ama...yelek mevzusunda Halis Abi büyük bir gezide indirimli SİNBO yeleği almış bir arkadaşın (AHMET) gezi esnasında sinbo yazısını kaldırdı diye vay sen nası kapatıyosun benim reklamımı diye zorla çıkart bunu demişti olm videosuda vardı biraz yüklendik Skull Adminde geri vites attı bu tavır şarşısında Halis abide pişman oldu...o olayla benim ne alakam var...olm harbiden sende Angaralısın eskiden yemin ederim organizesiniz paranoyaya kapıldım artık...

o konuyla benim ne alakam var keltoş Alper...düşmanı uzakta armaya gerek yok aslında aha kampana kafalı alp_tonga var burda...içimdeki hayın...
Olm kendini mt şimendiferi zannedip halis agaya saldırdın...
Bizim apv 96 da kaç paraysa yollayım dedi...
46 yaşında adama etmediğin küfür , söylemediğin bela kalmadı karaktersiz ayu...
Ayrıca şu videoda connect teki adamı neden se bu konuda sana benzettim...
https://www.facebook.com/photo.php?v=737966476246978&set=vb.330141913696105&type=2&theater
Ayrıcana Ankaralı olmamla konunun uzaktan yakında alakası yoktur...
Sanki yeni üyeleri , motor camiasına yeni giren arkadaşları düdüklüyorsun hissiyatına kapıldım...
9 senedir bıktım sıkıldım diyorsun , lan biz belki 25 senedir hem araba hem motor konusunda millete yardımcı oluyoruz ya...
Taa buralardan akhisara , balıkesire , çanakkalaeye araba ve motor bakmaya gidiyoruz...
Hem kendi motorumuzla , hemde kendi yakıtımızla...
E şimdi danışmanlık ücreti alırsak nerde kaldı AĞABEYLİĞİMİZ , arkadaşlığımız ? ...
Yani anlayacağın ya kimseye taşeronluk yapmayacaksın , ya da 3 hafta sonra ağlamayacaksın....
Haa zoruna giden olaylar varsa , bu olaylarla bağdaştırmayacaksın.....
Lan bizde seni yol yordam bilir sanıyorduk...
Ne yolu ne yordamı...
Ümmetten ne farkın kaldı o zaman senin..... :queen: