ben de nc700x düşünüyordum, sağolsun hondanın zamlarından sonra fiyatlar uçtu gitti, buna benzer bir model tavsiyeniz var mı yamaha fln uygun fiyatlı
r:
Biraz daha sabredersen seneye 250 cc temiz bi comet ile kafa kafaya takas edebilirsin kardeşim. Sadece noter,sigorta masrafın olur. Honda satış sonrası da sizi düşünüyor.::deliir::
Kardeşim inazuma diyorum ne cometi..
Honda virüs yemiş. o yüzden böle kendi kendi ni çökertecek.:queen:
2 tane pulsar alırım o fiyata be. yedek parçaysa servisse symde de bajajda da suzukide de var. sağlamlıksa hemen her marka bir birine yakın ama arada uçurumda yok. o zaman 13 500 gidipte hondaya bayılmam açıkçası.. ha birde fuarda vergisiz fiyatı bu. devlet yüzünden vergi yüzünden bu kadar pahalı demeye getirmiyorlar mı deli oluyorum.. vergisiz hali bile başka ülkelerdeki vergili satış fiyatlarından yüksek...
Bende cbr 250 alacaktım ama bu son zam ile kafamdan sildim artıkPulsar almak en mantıklısı ama işte cbf ten pulsara geçilir mi o düşündürüyor beni .
![]()
al bi bell kask ve arkana bakma :queen:
eğer düke benziyorsa geçilir diyebilirim. deneyip karşılaştıramadım gerçi de, cbf öyle çok devir canlısı, atak bir makine değil bildiğim kadarıyla. bi 10k km kadar sürede seni bayacağını sanmıyorum. hoş ankarada kuryeler pulsara el atmış diyorlar, öyleyse ikinci elde elden çıkartması da hızlı olacaktır :wiinkk:
250 cc ye 15000 tl vermenin neresi mantikli :bestmt:Biraz da Cbr125'e yapsalar şu zamlardan :cherry:
O değil de R25'te çok merağım var. Çıktığında fiyatı 15 bin lira bile olsa tek silindir Cbr250 almak yerine çift silindir Yamaha R25 almak daha mantıklı olacak gibi.
istanbula geçiyorsan eğer bir denemeni tavsiye ederim. 50cc deyip geçme, dediğim gibi şaşırtabilir :wiinkk:
250 cc ye 15000 tl vermenin neresi mantikli :bestmt: