Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Öncelikle Facebok'ta RKS Titanic TÜRKİYE diye bir grup oluşturduk, bu gruba katılarak paylaşımlarınızı(video ve görsel)aktif olarak gerçekleştirmenizi rica ediyorum. Benim 150 Titanic henüz 450 Km'de. Murat bey'den(hitit63)yardım alarak 500 Km bakımını kendim yapmayı düşünüyorum. Olmazsa, Ankara'da yine Murat bey'in tavsiyesiyle Coşkun motorda Cengiz ustaya yaptırmayı düşünüyorum. Bu kada güzel bir motoru baştan savma iş yapan servis ve de çalışanlarının eline bırakmak istemiyorum. Amaçları sadece para kazanmak olan bu insanlara güvenmiyorum. Oysa ki motor sevgi işidir, sevmesek burada ne işimiz var. Motoru aldıktan sonra cc yükseltmek için arayışlara başladım fakat inanın çok motor denediğim halde 150 Titanic kıvraklık ve ataklığını hiç bir makina da bulamadım(Şehir içinde) Onun için gerek parça gerekse güvenilirlik ve sağlamlık hissiyatının ağır basmasından ötürü 150 Titanic motorumu bir süre daha kullanma kararı aldım. Zaman haklı olup olmadığımı gösterecek umarım hissiyatım konusunda haklı çıkarım. Özellikle bu formda Gargi amaca ve de hitit 1963 nickli kullanıcılara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Umarım servisin sağlamayamadığı güven ve sevgi ortamını bu formda oluşturur ve bu işe gönül vermiş insanlara doğru bilgileri aktararak markayı hak ettiği yere taşırız. Saygılarımla...