Sevgili Hakan,
Bu aletde kırmızı ışık sadece stop lambalarında var.Unutma bir tam depoyla yedek de dahil ortalama 460 KM menzilin var. Mümkünse her benzin alışta depoyu full yap ve kilometre saatini sıfırla. Ben hemen hemen her 380-400 kilometre arası tam depo benzin alıp kilometre saati sayacını sıfırlıyorum. Ayar çizgisi aşağıya bakıyorsa yedek depoyu da kullanıyorsun demektir. Temkinli olmak adına ayar çizgisini yukarıya çevir. Benzin bitecek olursa bu 350-360 km yol gider demektir. Burdan sonra aşağıya alır. Benzinciye devam edersin...
Çok teşekkürler tüm cevaplar için, önceki sayfalarda yukarı bakarsa yedek depo aşağı bakarsa normal depo diye okumuşum/ aklımda kalmış. O yüzden bende aşağıya dönük ayarlamıştım. 40 liralık benzinle 300 km iyi bir rakam diyecektim ki belirttiğinize göre yedek depoya geçmişim =) hafta sonu bakıma girmeden fullemim diyordum, eve dönerken 10 liralık alayım da yolda kalmayayım ( hoş her 2-3 km de bir benzinlik var merkezde olmam sebebiyle =) )
Aklımdayken önümüzdeki hafta içinde plaka altına F1 denen çakar stoplardan eklemeyi düşünüyorum. Malum reflektörlü yelek giysek bile insanımız direksiyonda birşeylerle megul olduğunda bizi "farketmeyebiliyorlar" ...