Yeni Ehliyet Yasa Tasarısı

Çorum İl Temsilcisi
Abiler Sormak İstediğim Bişe var. belki bu sorumla ilgili bazı kişiler de yararlanacaktır.

Sşimdik Yasada ;
-M, motorlu bisikletleri (moped)
-A1, gücü 11 kilovatı geçmeyen sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler
-A2, gücü 35 kilovatı geçmeyen sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler
diyor

11 kilovatı geçmeyen diyor örneğin CBR 125R Maks. Güç (kW@dev/dak) 9,8/10.000 (13,3 PS) Burda 9.8 kilovatt olduğundan ötürü A1 ehliyet ile CBR 125R gibi motosikletleri kullanabiliriz değil mi?

Bide a1 almadan önce m almak mı gerekiyor?

Bilen abilerim kardeşlerim varsa cevap yazabilirlermi ?

Daha yürürlüğe girmedi girmeme ihtimali azda olsa var benim de yaş 16 seneye alacaktım işler karıştı bekleyeceğiz biraz

Bence yine çorba oldu ortalık bir şeyi yasalaştırmadan(haber etmeden) içini doldursalar çok iyi olacak. Devamlı bir karmaşa oluyor her yasanın çıkışına dair haberler başlayınca.

Benimde kardesim tutturdu ehliyet alicakmis takipteyim konuyu,bide hepsi tamamda 35 kw yi gecenlere A3 mu varmis nasi olucak ?

Çorum İl Temsilcisi
Benimde kardesim tutturdu ehliyet alicakmis takipteyim konuyu,bide hepsi tamamda 35 kw yi gecenlere A3 mu varmis nasi olucak ?

O zaman A sınıfı ehliyet alınıyor ki o her 2 tekerlekli motosikleti kullanabilir..

bu gün ehliyet kursuna girdim de kadın daha seni sitem kabul etmedi dedi bende tamam dedim. baktım da daha yürürlüğe girmemiş. girdiği zaman lütfen bu başlık altında paylaşılsın

Yürürlüğe ne zaman gireceği hakkında bilgisi olan var mı 10 gün kaldı kursa yazılmama pat diye karşıma çıkmasın :D

İşte benim hatırladığım 2008 de motosiklet sınav sistemi değişecekti 2014 te değişti.. Oradan hesabı yapın yeni yasanın ne zaman yürürlüğe gireceğini..

Çorum İl Temsilcisi
Şu an itibariyle öğrendim. Yeni yasa stajyer ehliyet adı altında 2015`de yasalaşacakmış

Allah'tan bu yaz ehliyeti aldım kurtuldum , iğrenç bi durum bu sene ehliyeti aldın aldın , alamadın seneye stajyer sonra A1 sonra A2 tabi her ehliyet için ayrı kurs parası ayrı sınav parası ayrı sınav berbat

Ben nisanda kayit olurkende stajyer muhabbeti vardi bostan yere gozumu korkuttum ... hic sikinti olmadan aldim suan kayit olan arkadaşlar hic sorun etmesin en az 2 3 dönem daha gelmez bu yasa... ben stajyerden korka korka aldim simsi ehliyetim var

2000 yılında ehliyet alırken büyük değişikliğe gidileceği söyleniyordu...stajyerdi zırttı pırttı

:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar