Manifoltum yırtıldı garantiye girmez dediler. Millet hep garantiden değiştirmiş. Benim kolay kolay yolum düşmez daha oraya. Ancak motorda felan büyük bir arıza olursa giderim.
Ardiros, Bugün Işıl motordan adem usta ile görüştüm. Sedat bey yerinde yoktu. Durumu anlattım.10 TL'ilk parça ne olacak eğer daha önce kurcalanmamışsa garantiden değiştiririz dedi. Lütfen Işıl Motora git ve Murat Beyle telefonda konuyu görüşmüşsünüz. Garantiden halledeceğinizi söylemişsiniz diye. Orada sorun yaşarsan Benim iletişim bilgilerim avatarımda var lütfen beni ara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
Arkadaşım bu takılan HONDA CBF 150 nin kısa rüzgarlık camı. ilk montajlı hali önceki sayfalarda var. Kötü bir görünümü vardı daha sonra sanayide arkadaşıma traşlatarak gördüğün son hale geldi. Bunu monte etmek istersen Honda CBF 150 nin uzun tur camını traşlatarak monte ettir. daha koruyucu olur.hitit63 senin ön siperliğin linki varmı bende taktırmak istiyorum da
Selam ve sevgilerimle.